Ahojte, su normalne bodave bolesti vpravo v podbrusku v skorom teho (5tt)? Mam to 3ti den. Obavam sa mimomaternicoveho.
ak to nie je vyslovene stupnujuca sa dlho pretrvajuca bolest malo by to byt v poriadku, pri poslednych dvoch pokusoch, ktore zial sice nedopadli dobre ale v 6tt som presne mala tlak v podbrusku, akoby na menzes obcas ma pichlo a zabolelo vo vajecniku atd. cize mohlo by to byt roztahovani maternice ako uz bolo povedane vyssie 🙂
Nemali by to byt nič vážne, to isté som mala aj ja v 8 tt. V noci som sa na tu bolesť až prebudila, bolelo to dost a ráno som zašla k lekárovi, ten mj povedal, že to nič nie je a ze to väčšinou býva taka bolesť vtedy ak by som mala mat termín menštruácie alebo ovulácie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nevadí ja som konec 9 a stále ma boli tak divne ako keby som mala dostať menzes... Ale gynekologicka povedala, že to tak bude stále... Ze to sa roztahuje maternica, sem-tam to boli sme-tam nie.... Dakedy dlhšie, dakedy kratšie.... Ako kedy... A zatiaľ všetko ôk s bábätkom, vraj to je nič oproti tomu ako ta bude všetko iné bolieť neskôr.... Kríže atď.... Tiež prvýkrát ako ja?