Ahojte prosím vás robila som si v utorok test vyšiel mi pozitívny.ale od pondelka ma stále boli podbruško maternica vaječníky ale tak že nonstop ktomu sa občas prída také ako pichanie okolo pupka a ráno a večer aj nevoľnosť 😱boli ma to vkuse od pondelka ani na chvíľu ma to neprešlo.myslite že je to Okey? gynekológovi sa nemôžem dovolať.tri dni som bola doma tak sa dalo prelezat ale dnes v práci 🤮😖
Ahoj, tiez som mala bolesti v podbrusku a aj krvacanie. Vsetko bolo ok. Plod je vidno cca az od 7tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som tiež mala takýto bolestivý začiatok a bola som z toho vydesená či je všetko v poriadku. A bolo všetko ok. Ak nekrvacas/nespinis nemusíš stresovať. Takto skoro ti ešte ani sono nemusí potvrdiť tehotenstvo. Trvalo to asi dva týždne takto intenzívne čo sa týka bolesti podbruška. Potom sa to ukludnilo ale tá nevoľnosť sa zhoršila na 24/7 a grcala som 6 mesiacov. Držím palce aby ti to rýchlo prešlo.