Bolesti v podbrušku v 30. týždni

lucianellamartin
9. nov 2013

Ahojte babuľky som prvotehulka a momentálne som v 30tt a dnes celý deň malý kopká od skorého rána a poobede ma začalo pri chôdzi, sedení a státí boleť v podbrušku skôr ako keby taká bolesť ako pri ms taký tlak a stále chodím na wc. Dnes som snad na wc bola 50 krát a to sa mi ešte nestalo. Malého pohyby aj cítim dosť nízko a vôbec neviem či to je v poriadku. Neviem čo to môže byť mám ísť na pohotovosť? Alebo mi to len malý tak tlačí na spodok a močový mechúr? Ďakujem za každú jednu odpoveď a veľmi si ju cením.

siska53
9. nov 2013

@lucianellamartin no ja by som sla,radsej na,pohotovost. Radsej zbytocne. Raz som,tak sla,ked som malu cakala,lebo som si,nebola,ista,ci som,len spotena (co bolo realnejsie),alebo mi pomaly odteka,plodova voda,no nastastie som,bola,len,spotena (boli sme,u inej dr.,bolo tam,teplo,navyse s malym,synom vecne v pohybe).

lucianellamartin
autor
9. nov 2013

@siska53 Asi aj idem nie som si vôbec istá čo to môže byť :(

mum111
9. nov 2013

Lucia urcite chod na pohotovost.ja som isla s bolestami brucha a dobre som urobila, fakt to bolo na hospitalizaciu

stankadca
9. nov 2013

@lucianellamartin radsej veru chod. mne odtiekla voda v 28 tta o par dni bol maly na svete. nechcem ta strasit, ale pokial mas bolesti, tak sa radsej nechaj skontrolovat, ved za to nic nedas. aspon budes vediet, ci je drobcek ok. drzim palceky

lucianellamartin
autor
9. nov 2013

@siska53
@mum111
@stankadca ĎAKUJEM babuľky veľmi si to cením. Práve sme dorazili z pohotovosti a všetko je ok to len náš malý princje mega aktívny a tým že tak kopká aj riadne tlačí na spodok 🙂 ĎAKUJEM ešte raz 🙂

salo
14. nov 2013

@lucianellamartin ja mam to iste co ty, bola som u dr.a zistila, ze sa mi skracuje krcok☹

lucianellamartin
autor
14. nov 2013

@salo Mne na pohotovosti povedala, že je to všetko ok 🙂 Tak im verím ale oddychujem tak ako som to doteraz nevedela a v stredu idem do mporadne tak uvidime 🙂 ALe ďakujem za odpoveď 🙂

salo
14. nov 2013

@lucianellamartin tak drzim palce... Ja uz som od dnes v nemocnici☹

lucianellamartin
autor
14. nov 2013

@salo Držkám palce aby ste to zvládli všetko 🙂 Myslím na vás 🙂 Ja mám tiež s toho obavy ale sm zvedavá čo mi povie dr. kedže mi termín poradne nepresunula keď som jej oznámila, že som bola na pohotovosti. Malý si veselo kopká a ja s malou dušičkou čakám čo bude v stredu...Už nech ej streda :(

salo
14. nov 2013

@lucianellamartin dakujem, tak daj potom vediet ako sa mas...

lucianellamartin
autor
14. nov 2013

@salo Samozrejme ozveme sa 🙂 Držkajte sa 🙂

zuzi04
17. nov 2013

treba urcite ist lekarovi, nech zoberie moc ci nemas zapal a gynekolog nech pozrie krcok, neliecene zapaly mozu sposobit predcasny porod a davaj si pozor na tvrdnutie bruska, lebo to moze signalizovat predcasne otvaranie krcka... nenechavaj nic na nahodu, chod radsej zajtra, nic nestratis, aspon budes kludna... viem o com hovorim, zazila som si svoje po nemocniciach pocas tehotenstva

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre