Bolesti v podbrušku v 29. týždni

bebe91
10. aug 2015

ahojte baby...mám taký ani neviem či problém, som v 29. týždni a mám pocit akoby som mala v sebe 10 kilové dieťa, proste to sa ťažko opisuje, bolí ma v podbrušku, ale naposledy ked som bola na poradni tak bolo všetko OK a tento stav mám už asi mesiac...Keď sedím je to OK ale keď sa postavím a chodím tak mám pocit akoby som robila brušáky celý predošlý deň a ide ma z tadial vytrhnuť...Aj panvové kosti ma bolia ale to sa rozťahuje ale toto či je normálne...A to ešte 3 mesiace do pôrodu, bojím sa aby sa nepýtalo na svet oveľa skôr :( Máte aj vy také problémy alebo mali ste? Som prvorodička a neviem presne či je to OK. 28.8. idem na poradňu to je ešte dosť ďaleko. Ja tipujem aj na to, že dieťa ako je väčšie tak tlačí.

mircalla
10. aug 2015

@bebe91 ano je🙂

alabama0011
10. aug 2015

@bebe91 aj ja som mala taky pocit, citila som tlaky pocas chodze a dokonca myslim, ze v takom v istom obdobi ako ty. Treba sa setrit, nam doktor neskor neodporucal sex a dostala som magnezium, ale nic vazne to asi nebolo, dalej som chodila na tehu cvicenie. mala sa narodila v 38. tyzdni 🙂 ale ak mas obavy, treba sa s dokim poradit.

nadkaha
10. aug 2015

ahoj 🙂 je to normálne , bábätko už v tomto týždni je dosť veľké , a bude ešte stále rásť 🙂 začína tlačiť na všetko okolo seba , a budeš ho cítiť ešte viac , panvové kosti sa rozťahujú , takže podľa mňa ok 🙂 ale ak sa ti čokolvek nezdá , tak choď ku lekárovi , kašli na to kedy máš poradňu a choď skôr. Radšej zbytočne ako neskoro - ak sa ti niečo nezdá. Ale podľa mňa je to v poriadku 🙂

seahorse27
10. aug 2015

@bebe91 Ja som pri prvom tehu nic take nemala, pri druhom presne toto ako popisujes a presne v tomto tyzdni, ale mne brucho aj tvrdlo...Isla som hned k dr. a ten zistil otvoreny krcok, tyzden som si polezala v nemocnici a potom na liekoch az do konca tehu som len lezala doma...moze to byt normalne, u mna nebolo 😒 Tvoj pripad to nemusi byt, ale pre pokoj duse by som predsa len skocila k dr., ci je vsetko ok.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre