Dobry den/ahojte chcela som sa s vami porsdit mozno niektora mate podobne problemy. Momentalne som v prebiehajucom 23 tt a od zaciatku tehotenstva ma trapia bolesti v podbrusku vzdy je to tak ze zacnu prejdu a takto dookola uz 2x som mala cipky aj kvoli vytokom a premnozenym bakteriam a tento tyzden teda od nedele mam zas bolesti take ako menstruacne obcas silnejsie obcas slabsie ale boli ci sedim ci lezim ci chodim ( vtedy je to kus horsie) tak sa snazim lezat beriem magnezium a bola som aj u lekarky vcera skontrolovala ma aj maleho a povedala ze ziadny problem nevidi ze si mam dat 4-5x magnezko nie 3x a vzala vzorky pre istotu ak znova nejaka vaginoza tam budu vysledky v piatok.Mam teda na vas otazku mali ste povas tehotenstva aj vy taketo bolesti? Ze aj cely den? Chvilu lepsie chvilu horsie? Lebo mi povedala ze ak sa to zhrosi samozrejme urgent ale tiez sa mi nechce po tych lekaroch behat zakazdym. Len uz sama neviem co je nromalne a co nie. Tvrdnutie nemam mozno tak 1-2x do dna aj to nie vzdy a maly kope o dusu😊Dakujem za pomoc
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?