Bolesti v podbrušku v 1. trimestri

motylik6920
3. feb 2017

Ahojte baby..pred dvomi dnami som si robila testy dva a som tehotna samozrejme idem ku svojej gynekologicke v stredu na vysetrenie..
Len mam problen poslednu menstruaciu som mala 21.12.2016-27.12.2016 takze neviem v ktorom som tyzdni..
Nevolnosti este nemam ziadne ani chute nic..jedine co ma trapi su bolesti v podbrusku niekedy silne niekedy slabe..
Ked sa to neda vydrzat davam si teply vak na pobrusko mozem??? Ma stym niektora skusenost??

kitta
3. feb 2017
maraska
3. feb 2017

tyzden tehotenstva sa rata od zaciatku poslednej menstruacie, cize si v siedmom (6+ 2tt) tyzdni, ak tvoj cyklus bol pravidelny
bolesti som mala aj ja, su kvoli tomu ze maternica sa roztahuje. mne presli asi okolo toho 12 tyzdna, a teraz uz len obcas
ja nedavala nic proti bolesti, ale nemalo by uskodit

motylik6920
autor
3. feb 2017

Maraska
@maraska dakujem vav myslis ze uz naozaj v 6tt..boze a nic som netusila len pred dvomi dnami ma boleli prsia a bolesti v podbrusku a akne sa mi zacalo tvorit na tvary som myslala ze mam dostat svoje dni ktore som cakala a nic..urobila test a super..ale 6tt..a nie je mi rano zle to je divne ci?? Kedy to byva? Myslim nevolnost?
Ale ta bolest je niekedy na nevydrzanie...boli na brucho ako na silne kramy+krce ako na hnacku+krize..no hotovo..tak myslis ze teply vak je v poho???

motylik6920
autor
3. feb 2017

@kitta ahoj kde si to mozem stiahnut das mi stranku alebo to je aplikacia ci??

maraska
3. feb 2017

@motylik6920 mne zacalo byt zle az troska neskor, nie celkom na zaciatku, a este aj teraz v case ked mam dostat ms tak sa mi robia vyrazky 🙂
nikdy nevies, nemusi ti byt zle vobec ;) take bolesti som mala aj ja, akurat ze som vtedy vecsinou bola v praci, tak som len cakala kym prejdu, ale obcas som mala pocit ze odpadnem od bolesti. ja som zistila ze som tehotna hned, dva dni pred meskanim, a zle sa mi zacalo robit o nejake dva tyzdne, aj krce asi vtedy zacali.
vsetko co ti pomoze, babetku neuskodi 🙂 , len mozno daj pozor aby nebol prilis horuci, hlavne neber ziadny ibuprofen ten sa v tehotenstve nemoze

sibalka21
3. feb 2017

http://tehotenstvo.academy.sk/index.php
bolesti v podbrusku su normalne.... No teply vak by som si osobne nedavala, mne to lekarka neodporucala, kedze teply kupel sa dava na vyvolanie kramov alebo spustenie porodu.... Istota je istota... Ak nemas silne bolesti, da sa to vydrzat tak si radsej nic nedavaj 🙂 A samozrejme navstiv lekarku, buduci tyzden uz by mohlo byt aj srdiecko vidno 🙂

maraska
3. feb 2017

ak vies po anglicky, tak tuto je vysvetlene ze flasa s teplou vodou je ok, pretoze ulavuje krcom http://www.madeformums.com/pregnancy/is-it-safe...

motylik6920
autor
3. feb 2017

@sibalka21 dakujem za rady no dnes sa nedali vydrzat...pre istotu chcem ist vecer na pohotovost ci to nieje nic vazne kedze k doktorke idem az v stredu...
Myslite baby ze ma doktor vysetri a uisti ma ze je vsetko ok..lebo na nete som citala ze to moze byt aj mimomatern.tehot.a taketo hluposti..tak sa bojim..

maraska
3. feb 2017

ja ja som mala strach ze bolo baby mimo, a hlavne kedze u nas sa robi prvy utz az okolo 12 tyzdna, tak som sa velmi sledovala
neboj vsetko bude ok 🙂 ale na pohotovost bez, budes aspon kludnejsia

motylik6920
autor
3. feb 2017

@maraska urcite vecer pojdem lebo cez vikend m konferenciu tak aby som vedela ze je vsetko ok a nestresovala ak ma bude boliet bruchoo..a aby som vkude mohla ist..ak nebude nieco v poriadku tak aby som sa nikde netrepala..snad bude vsetko ok

sibalka21
3. feb 2017

@motylik6920 no ak povies, ze si zistila, ze si tehotna a mas bolesti, urcite ta vysetria.... AK sa to neda vydrzat, urcite chod, aby sa naozaj nejednalo nahodou o potrat alebo mimomat. tehotenstvo... Drzim palce 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre