Bolesti v podbrušku na začiatku tehotenstva

nicole45
11. mar 2024

Dobrý deň, nakoľko som v tomto nová a neviem čo je normálne a čo nie… a internet iba straší, radšej píšem sem. Nemáme s priateľom dieťatko a momentálne som druhý krát tehotná, prvý raz to nevyšlo a veľmi ma to bolelo aj keď to skončilo na začiatku (5 týždeň skoro 6)
Momnetalne som opäť tehotná ale je to iné… predtým som mala take jemnucke pocity teraz mávam silnejšie kŕče v podbrušku, krv ani špinenie žiadne. Tie kŕče mám cely čas od kedy som zistila že som tehotná (pozitívne testy) vždy trvajú pár sekúnd až pár minút… takze je to iné, samozrejme ma bolia aj prsia atd… lenže momentálne ani neviem čo robiť na gynekológiu môžem ísť pravdepodobne až v 6 týždni a veľmi by som chcela vedieť že je všetko v poriadku keďže som čítala že mimo maternicove tehotenstvo môže mat rovnaké príznaky. Chcem sa opýtať či ste aj vy mávali takéto kŕče v podbrušku, aspoň nech sa trochu upokojim.
Pekný deň želám 🙂

ivkav5
11. mar 2024

@nicole45 mala som skoro celý prvý trimester také divné kŕče a bolesti v podbrušku, miestami fakt silné, všetko bolo aj je ok 🙂

sejbipi
11. mar 2024

Tiež som mala na začiatku bolesti. Dokonca aj teraz mávam občas- 21tt… pokiaľ nešpiníš a nekrvácaš tak je to podľa mňa v poriadku 🙂)

nicole45
autor
11. mar 2024

@ivkav5 Dakujem krásne žienky ❤️😊
@sejbipi

lienka9898
11. mar 2024

@nicole45 ja som tiez o prve babetko prišla, a v druhom tehotenstve som mala krce bez krvi na zaciatku tehotenstva, brala som progesteron vaginalne a coskoro bude mat babetko uz 5 mesiacov ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre