Ahojte, vcera ma zacalo strasne boliet v podbrusku take akoby menstruacne bolesti, stahovanie. Vecer, ked
som si lahla to bolo este horsie a prichadzalo to v urcitych intervaloch, o 4tej som sa zobudila na bolest. Bolest bola na pravej strane a niekedy to vystrelilo do krizov. Maly bol cely den aktivnejsi ako zvycajne. Teraz to stale trocha boli. Moze ist o zapal creva? Vcera som jedla horsie, ako zvyknem a mala som aj cicer. Stretla ste sa s tym niektora? Mam ist na pohotovost? Som v 26tom teraz. Vdaka
Dakujem za odpovede. No bola som dnes na pohotovosti (moj dr je na dovce) namerali mi slabe kontrakcie, ale krcok drzi pevne stale ma 5.4 cm a babo je este priecne. Vraj sa nemam bat, ze nerodim este a ked som prveho donosila, tak by mi nemal hrozit predcasny s tymto. Vraj ta bolest moze byt z pritlaceneho vaziva alebo nervu, vraj ani na slepe crevo to nevyzera. No som z toho nic moc, o tyzden mam poradnu, tak snad ma moj doktor viac upokoji.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@pato88 ak ta to nepreslo tak kontaktuj svojho lekara preco pohotovost?