Prosim vas mate niekto skusenosti dnes je statny sviatok tak meviem ci sa vybrat na pohotovost alebo len zvytocne panikarim mam pichave bolesti pri chodzi v podbrusku na lavej strane ked lezim vsetko je ok kym sa naotocim alebo nedvihnem myslite ze to je normalne ? Som v 16. tt dakujem za akukoľvek radu
Ak ta iba picha v podbrusku na lavo alebo na pravo, roztahuje sa ti maternica. Som v 32tyzdni, takze mna uz picha skoro vzdy 🙂 dr mi povedal, ze ked to bude otravne, mam si dat magnezium a Nospa. Ak budes mat silne krce, toto uz treba riesit, ale pichanie je v norme.
Uz je den po a vsetko to pichanie preslo nastastie 🤗 dakujem aj tak
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nemozu sa ti iba uvolnovat vazy? Mna teraz v tehotenstve tiez kazdu chvilu niekde picha (aj na lavej strane podbruska), ale pohotovost mi v tej suvislosti este nenapadlo riesit. 🙂 Zvlast ked sa ti to upokoji, ked lezis...Ale zase ak to mas velmi silne alebo by ti to stale pretrvavalo na tom mieste alebo by si k tomu mala nejake spinenie/krvacanie, to uz by sa asi riesit malo.