Ahojte som v 38tt a mám bolesti celého brucha a aj v podbrušku neviem či sú to už naozajstné kontrakcie alebo falošné kontrakcie.
A už asi mesiac nemôžem spať vždy keď sa otočím na pravej alebo na ľavej strane tak mam bolesti medzi nohami strašne ma bolia nohy a aj panva prečo?
Blbé komentáre nechaj pre seba a za tie normálne ďakujem🙂🙃
Joj,spanie posledný mesiac tehotenstva je náročné. Ja som si myslela,že mi panva už praskne. Nemohla som sa po dlhšom ležaní ani otočiť. A keď začali naozajstné kontrakcie,to sa nedalo s ničím zameniť. Stupňujúce bolesti každých 10 minút.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ivanacer neviem či to bude blbý komentár ale si tehotná. Dokonca v pokročilom štádiu takže sa dá očakávať že budeš cítiť nejakú bolesť. Telo sa pripravuje na pôrod takže je jasné že panva bude bolieť. Ak by to boli naozajstné kontrakcie tak by si to vedela. Daj si horúcu sprchu a ak sa bolesti výrazne zhoršia tak sú to práve kontrakcie. Ak. Nie tak si budeš musieť ešte počkať