Dobrý deň, dnes som 8+5tt momentálne mám obdobie kedy by som mala mať menštruáciu a mám bolesti v podbrušku ako keby som tu menštruáciu išla dostať. Dnes som mala ráno slaby hnedý výtok. Minulý týždeň som mala aj dva krát krvavý výtok a ešte dávnejšie som mala tiež krvavý výtok keď som bola cca v 4 týždni a to som bola aj na pohotovosti všade mi iba vravia že mám prísť až keď budem silno krvácať, až keď budem mať kontrakcie. Ale ja nechcem prísť o bábätko. My sme sa o bábätko snažili dlhšie a ja fakt o neho nechcem prísť 😔 bojím sa a neviem kde mám ísť sestrička na gynekologii najprv vravela že pokiaľ nemám čistú krv tak je to v poriadku a keď som jej volala o 5 dní na to že mám čistú krv tak mi zas povedala že až keď budem silno krvácať mám ísť na pohotovosť. Prečo mi nechcú pomôcť a nechcú mi dať nejaké lieky, podľa čoho to vyberajú. Moja kamarátka ma lieky od začiatku lebo hneď na začiatku trochu spinila a mne nedajú nič. Stále ma bolí brucho a len ležím lebo sa bojím. Čo mám robiť?.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ísť a trvať na vyšetreni. Mňa vyšetrili aj na pohotovosti vždy aj u doktora. Každý ze keď sa mi niečo nezdá hneď mam ísť.