Ahojte dievčatá,
neviete mi poradiť čo by to mohlo byť, asi 3 dni - koniec 24.týždňa, začiatok 25 týždňa, mám veľmi silné bolesti v oblasti pupku tiež pupok začína viac vyliezať von. Pomaly pri každom pohybe mám v oblasti pupka nepríjemnú až bolestivú odozvu.
pred týždňom som mala autonehodu a po autonehode aj pred par dňami mi robili sono vnút.orgánov a bola som v úplnom poriadku, ale tá bolesť sa mi objavila až následne a neviem čo mám s tým robiť...
Vopred ďakujem
Olinka
Ahoj, urcite to nepodcenuj, zvlast ak sa bolest stupnuje. Bolestou okolo pupku zacinaju aj niektore nahle brusne prihody a nevyhybaju sa tehotnym. Alebo nasledkom nejakeho urazu sa mohla porusit pobrusnica. No nech to radsej nie je tvoj pripad. Konzultuj s lekarom. Prajem ti vela sil.
Mala som,az som si myslela,ci nemam slepak alebo co sa deje.Objavovalo sa to tak kazdy druhy den a aj v noci.Ale vzhladom na tu tvoju nehodu by som to radsej preverila,zavolaj doktorovi,urcite ta bude chciet vidiet.
Aj ja som mala v oboch tehotenstvach priserne bolesti v pupku presne v case ked sa brusko prudko zvacsovalo. Akoby sa mi siel pupok roztrhnut na dve casti, strasna bolest. Mne dr. povedala ze to je normalne, ale kedze si po nehode radsej by som sla k lekarovi.
Ahojte ja som v 17 týždni a tiež ma bolieva v okolí pupka. Je to veľmi nepríjemné no dúfam, že nič vážne. Mňa to bolieva poobede alebo večer.
@slniecko1270 napodobne. Dnes som sa na to pytala - povedali, ze je to normalne a ze plod rastie
Ja som mala tiež bolesti pri malej okolo pupka a nakoniec zistili keď som rodila cisárskym že preto ma bolel pupok lebo omotana pupocna šnúra . Teraz mam ďalšie bábo v brusku a zasa má bolí pupok . šla som za DR a tá mi povedala že malá sa zacvakla na ľavej strane . Cize preto sa mi aj nepretaca a ťahá mi pupok.Hned som vedela keď som bola ešte v 18tt a zacal má bolieť pupok že niečo nie je v poriadku.Teraz som už vo vyššom štádiu tehotenstva.
@stacinka69 dakujem. Lekar zatial ma na nic take neupozornil 🙂 opytam sa. Dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, ja som mala tiež bolesti aj v oblasti pupku v tehotenstvach. Držím palce 🙂