Baby chcem sa opytat....minuleho roku v aprili som bola na laparoskopii koli endometrioze....tento rok po otehotneni som v 8 tyzni zacala krvacat....potom som v 22 a 25tt bola v nemocnici lebo mi mala tlacila na oblicku....v 30 tt som bola vecer na pohotovosti lebo som mala bolesti v podbrusku take pichanie... doktor mi povedal ze som zatvorena a ze to niesu kontrakcie,ze mala je hyperaktivna a poslal ma domov...teraz som v 32 tyzni a mala pred 2 dnami tak kopala ze som celu noc nespala....od vcera ma boli podbrusko...beriem este cipky macmiror a vcera vecer ked som si dala cipok tak som myslela ze ten lavi vajecnik co som mala operovany si vyskubnem co som mala taku bolest....dnes mam este take slabsie bolesti v podbrusku...moze to byt tym ako mala mala ten den taky rusny ze kopala ako besna ze mam daky poudierany ten vajecnik...na tyzden idem do poradne a nechcem uz zbytocne stresovat ved moj doktor uz musi byt zo mna chory ...
zapal vajecnika mozes mat aj naprieku zivaniu macmiroru..to s tym nesuvisi
loxa súhlasím, macmiror je na bakteriálne a zápalové chorenia ženských pohlavných orgánov. Nemá liečebný efekt na zápal vaječníkov. Radšej choď na kontrolu k Dr. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mika15 ja si myslim ze mas zapal vajecnika.nech ti vezme krv na rozbor ci tam naozaj je.