Bolesti v krížovej oblasti

kurciatko23
2. okt 2013

Baby, potrbovala by som poradit... Uz par dni po sebe ma rano boli v oblasti krizov, ked sa ale postavim a rozchodim to, do vecera je bolestuz len velmi mierna. Neviem, ci ide o bolesti chrbtice alebo obliciek. Trosku sa utesujem, ze to budu len kosticky, lebo pri oblickach by som mala asi aj zvysenu teplotu, krv v moci a tak. Mate nejake skusenosti? Normalne by som to ani neriesila, ale zistila som, ze som tehotna a tak nechcem si nieco zavarit. Mozno to suvisi aj s tym, ale take bolesti som mala aj pred par mesiacmi. Dakujem za akekolvek rady.

darina1952
2. okt 2013

...ťažko povedať čo to je, ale môžu to byť s kľudom obličky alebo horné močové cesty - tzv. obličková kolika a vtedy nemusíš mať krv a ani hnis v moči. Skús si nasadiť ulorogický čaj a proti bolaesti paralen čípky (aby sa nedostala účinnáý látka do krvi a do bába) 🙂 + odporúčam navštíviť aj Dr. 🙂

googlinqa
2. okt 2013

mna boleli nenormalne krize teda kostrc presnejsie pri prvom tehotenstve, bohuzial dostavili sa aj bolesti maternice, take stredne silne kontrakcie a nasledne mi dietatko zomrelo, cize som potratila, urcite si davaj velky pozor a lepsie sa sleduj a povedz to aj svojmu doktorovi

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre