Bolesti v 9. týždni

veraaq
17. jún 2024

Ahojte,mala by som byt 9tt a sem tam mam take bolesti jsk pre mentruaci aj vy ste ich mali prosim vas? Cez menzes som dost trpela ze som dva dni bola odpisana tak kwd cigkm bolesti az mnou mraz prwbehne🤣,sqmozrejme niesu silne niekedy trvaju 3 min,niekedy pridu aj odidu,tak isto aj pichanie asi v podbrusku pocitujem,som tehotna prvy krat tak este neviem co a jako tak dakujem za skusenosti☺️k doktorovi idem vo stvrtok,bude sa jwdnat o prve vysetrenie ,co sa tam prosim vas robi ako to prebieha? Dskujem 🙈☺️

ivana3111
17. jún 2024

@veraaq ahoj, tak ja som mala najväčšie bolesti okolo toho 8-9t a teda pripisovala som to rýchlemu roztahovaniu maternice, nikdy to netrvalo viac ako pár sekúnd ale niekedy som musela aj predychat, bolo to od ostrej po tupu bolest ako kedy no a na usg bolo vždy všetko okej 🙂 neskôr už som bolesti mala oveľa menšie len také akoby ťahanie. A ohľadom vysettenia - najskôr ti bude robiť vaginalne usg, pozrie ,či je v maternici, odmera, pozrie ci je akcia srdca a porovná s poslednou menštruáciou.

veraaq
autor
17. jún 2024

@ivana3111 no tak to az take nemam,no snad ma nebude strasit s tym ze je male lebo nemam pravidelny cyklus a ani ovulaciu som neviem kedy mala ale neskor ako mala byt nola isto😅tsl dakujem za radu❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre