Ahojte, od včera večera mam bolesti v ľavom podbrušku skoro stale až tu bolesť cítim v krížoch na ľavej strane a tak trochu ma boli ľavá noha ako keby som ju mala presilenu alebo neviem tie bolesti nie sú až moc bolestivé ale cítim taky tlak a občas pichnutie ako keby v krížoch aj v tom podbrušku. Neviem či to môže byť z toho že som včera veľa toho zjedla kapustnicu, šošovicovú polievku, zemiakový šalát s majonézou z obchodu bez vajec. Včera som si prvý krát dala Macmiror Complex 500 ktorý mi predpísal môj gynekológ pretože mam zelený výtok od pondelka ale nemám ho kazdy deň, a ešte beriem aj Progestanelle tak to s týmito tabletkami asi nebude mať nič spoločné. Sú normálne také bolesti keď som v 7tt ? Inakšie nevoľnosti nemám žiadne. Ďakujem za odpovede a želám vám všetkým šťastné a veselé vianoce ❤️
Ja som mala takéto bolesti a tlak na ľavej strane akoby tam kde je vaječník a mala som aj špinenie a bol to začiatok potratu. V tvojom prípade to môže byť niečo iné, ale pre istotu by som išla na vyšetrenie, nech máš pokoj a nemáš stres.
Ahoj u mňa to bohužiaľ bola predzvesť ma, ako si dopadla dúfam je všetko ok
@sofia1979 bola som na kontrole 8+4tt všetko je v poriadku. Na tie bolesti povedala že maternica sa musí rozťahovať preto to tak boli. Teraz som 9tt a kontrolu mam až v 12tt.
No tak to je perfektné užívaj tehu a gratulujem som rada, že tvoj prípad bol ten šťastný
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja by som sla lekárovi a keď si ho nestihla tak na urgent . Ja som bola ako tehotná viackrát a v živote mi nič nepovedali brali to veľmi zodpovedne . Uvidis . Ale pre kľud v dusi ak to nebude prechádzať by som sla