Bolesti v 39. týždni

ivv8
26. apr 2020

Ahojte, chcem sa spytat ci tu niekto nema podobnú skúsenosť ako ja. Som v 39tt- bezproblémové tehotenstvo aj zdravotny stav pred nim, vsetko v poriadku. Az pred 2mi dňami som zacala citit neskutočnú bolest v krížoch na jednej strane- bola som na pohotovosti a vraj mi babo tlaci na obličky tak boli urobene krvné testy, odber mocu (na vysledky cakam). Dostala som infúziu a chvilu bolo dobre. Rano som vstala a postupne sa tato bolest znova vracia plus sa k nej pridali aj dalsie: časté pichanie (10x/hod cca) v podbrušku ako keby mi tam babo hlavou tlačilo, pocit ze mi unikne moč a musim ho zadržiavať, bolest krížov na tom istom mieste a hnačka.
Kontrakcie necitim, voda mi neodtiekla, krv tiez nie.
Moze ist o nejake predieranie sa dieťaťa mojimi cestami a začatie pôrodu bez otvárania sa alebo to moze mat nieco spolocne s funkciou obličiek? Dakujem za kazdu radu skúsenosť typ kam ist ci koho sa spytat. ❤️

lienka.7
26. apr 2020

@ivv8 asi iba lekar... my ti do bruska nevidime ☹
Btw, ja som nemala ani kontrakcie, ani zatka neodisla ani plodova voda... a bola som otvorena na 5 cm. O vsetko sa "postarali" v nemocnici.
Mozno by som trvala na hospitalizacii, nakolko uz ti nechyba vela do porodu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre