Ahojte som v 38tt a od nedele mam celkom fajne menštruačne bolesti v podbrušku, no dneska od 4 rána sa to graduje a graduje, prejsť čo i len kúsok je ako za trest ani ležat poriadne ani nič. Teplá sprcha mi už tiež nezaberá, minulý týždeň som mala poradňu a bola som zatvorená ešte... Zátka sa mi pomaly uvoľňuje... Mala sa hýbe dneska menej ako včera, ale strašne cítim ako mi tlači dole... Bolesti sa mam každých 10 minút... Neviem či sú to posličkovia alebo sa už mám pomaly pripraviť na to ze sa blíži pôrod?
@barbarka488 rozmýšľam či mám zavolať do nemocnice alebo nie lebo to už nedávam 😖
@tatkiss110 pokial ti bolesti neprechadzaju po teplej sprche, tak by som isla do nemocnice - to uz nebudu poslickovia
@tatkiss110 najlepšie je dať si teplý kúpeľ ( ak dokážeš vyliezť do vane ;)
@veronka523 do vane ešte by to šlo ale von z vane už by bol problém
@tatkiss110 skus sprchu, ale moze byt ze uz mas kontrakcie. alebo si sprav naparku, ta by porod spustila. ak su poslickovia, tak ti len spravit dobre
@barbarka488 Som zvedava či tatkisnuz porodila 😉ja dnes pre žmenu krize vobec necitim 😅
@barbarka488 ale kdeže ešte som cela a termín mam zajtra 😅🙄.
Bol to len plany poplach.🙁
Ak neporodim na termín tak 27.10 mám pásy, tak som zvedavá.
Najradšej by som to už mala za sebou, ale mala sa rozhodla držať sa ako kliešť v brušku 😁
@tatkiss110 fakt? ja ze už mas po 😅😅ja mam termin 31.10 tak som zvedava lebo zatial som nemala ziadne take pocity ako ty, tak som zvedava celkom ako to bude a mozno sa tam spolu stretneme 😅😅
@barbarka488 veru veru 😅ale začali mi bolesti pred hodinou tak snáď toto už bude naozaj a nie len poplach 😁... Držím palce nech všetko dobre dopadne 😊
@tatkiss110 tak drž sa a daj vedieť ked bude mimin na svete 😊 aj ked ja hovorim na svetle lebo na svete uz je len na svetle nie 😂😂😂😂
@tatkiss110 To sú posličkovia. Ja som takto "rodila" 2 týždne. Nakoniec som rodila 10 dní po termíne 😀
@basska_b mozu nemusia 🤷♀️ ktovie 😂 intuicia je silna vec, treba ist do vane a uvidi sa
@basska_b no toho sa obávam aj ja, že budem rodiť po termíne co je dosť pravdepodobné ak sa mala nepohne dneska 😁hoc by to bolo pekne lebo jej budúci pra starý otec ma narodeniny 😊
@tatkiss110 Ja si myslím, že to bábo si vyberie pekný dátum. Napríklad moja mala termín 9.2.2020. Povedala som si, hm, do 20.2.2020 nevydrží. A vydržala 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tatkiss110 to sa asi fakt už blíži pôrod, ja čakám tiež kým začne niečo podobné, ne zatial trpia kríže neuveritelne bez teplého obkladu už pomaly ani chodiť neviem