Bolesti v 28. týždni

neznamemeno
4. aug 2022

Ahoj mám bolesti v krížoch...chodím aj zvracať ale len penu lebo nič do seba nedostanem ...keď zvracam a kvoknem si cítim ako mala sa tlačí hlavičkou na spodok
Boli ma strašne hlava kríze nohy
Mám zájsť na pohotovosť bojím sa lebo predcasne porodí máme v rodine ...som v 28 kontrolu mám až 20
Bola som minulý mesiac 15ho a už dr povedal že je väčšia a dole hlavičkov ...môžem to mať aj zo stresu lebo posledne 2dni som sa hádala z mužom

palicka
4. aug 2022

@neznamemeno už si mala byt na ceste , nie konikovat

qwer2019
4. aug 2022

Určite choď. Ja som bola v 30tom tyzdni cca a rovno si ma nechali na týždeň. A malý sa narodil mesiac predčasne. Nechcem ta samozrejme strašiť, len niekedy je lepšie ísť aj zbytočne, než niečo zanedbat

e1i
4. aug 2022

@neznamemeno určite chod na pohotovosť ak by hrozil predcasny porod, v tomto týždni ešte treba podat kortikoidy na pľúcka, co sú 4 injekcie v priebehu 2 dni (kazdych 12h jedna). Aby ti ich stihli dat.

neznamemeno
autor
4. aug 2022

@qwer2019 mali ste pravdu hrozí my to krcok skrátený dosť

neznamemeno
autor
4. aug 2022

@e1i tak nakoniec hrôzy predčasný pôrod krčok skrátený mala my poškodila maternicu z údermi

e1i
5. aug 2022

@neznamemeno držím palce, ja sama som v 28tt narodena a mam dcdrku v 29tt narodenu, pri kt mi kortikoidy nestihli dať

qwer2019
5. aug 2022

@neznamemeno si vás tam aj nechali? Podajú vám kortikoidy na vývin pľúc... budem na Vás myslieť. Držím palce.

neznamemeno
autor
5. aug 2022

@qwer2019 ďakujeme

palicka
5. aug 2022

@neznamemeno bude dobre. Si pod dohľadom, podajú Ti kortikoidy na pľúca, na istotu…myslime ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre