Ahojte som v 26tt . A vcera mi z ničoho nič prišlo strašne zle od rána silné bolesti v podbrušku také na nevydrzanie mám už jeden pôrod za sebou tak viem aké silné asi majú byť kontrakcie, ide o to že som bola aj u doktorky a povedala že sa neotváram že všetko je v poriadku ale z čoho potom tie bolesti som slabá ešte aj dnes ráno som bola v obchode a nevládala som prejsť domov ... Neviem čo robiť doteraz mi nič nebolo normálne som fungovala aj doma aj s malým priateľ včera si dal pn na mňa ostal doma z práce aby som nedvihala malého aspkon jeden deň si oddýchla . Doktorka povedala že magnézium a ak sa to zhorší mám ísť do nemocnice na infúzie dala mi domov aj kartu pre istotu. Mali ste to tak niektorá ? Alebo ako si pomôcť nechcem ísť do nemocnice nemal by kto byt s malým priateľ musí pracovať. Ďakujem
@mamina7070 pn mal iba jeden deň musím chodiť do obchodu a varit synovi nemôžem ležať celý deň
Ja som mala v 5tom mesiaci, neviem týždeň, teplotu a silné bolesti v podbrušku, myslela som, že sa rozbieha potrat alebo čosi (prvorodička, nemala som s čím porovnať) a nakoniec to bol zápal močového mechúra, ktorý som mala tiež 1x tak som nevedela hneď identifikovať čo sa deje, a až potom neskôr večer mi došlo čo sa deje keď som mala v moči krv 🤷🤦
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
preco si isla dnes rano do obchodu???? lahni si oddychuj nic nerob vylozene nohy (nic znamena ist max na wc) am sa ti to bude zhorsovat chod ana pohotovost a vezmi si veci na hospotalizaciu
tak nechces ist do nemocnice manzel si na teba vzal PN (OCR) a ty si ides do obchodu sak to si nejak odporuje