Bolesti v 26. týždni

13. apr 2024

Ahojte som v 26tt . A vcera mi z ničoho nič prišlo strašne zle od rána silné bolesti v podbrušku také na nevydrzanie mám už jeden pôrod za sebou tak viem aké silné asi majú byť kontrakcie, ide o to že som bola aj u doktorky a povedala že sa neotváram že všetko je v poriadku ale z čoho potom tie bolesti som slabá ešte aj dnes ráno som bola v obchode a nevládala som prejsť domov ... Neviem čo robiť doteraz mi nič nebolo normálne som fungovala aj doma aj s malým priateľ včera si dal pn na mňa ostal doma z práce aby som nedvihala malého aspkon jeden deň si oddýchla . Doktorka povedala že magnézium a ak sa to zhorší mám ísť do nemocnice na infúzie dala mi domov aj kartu pre istotu. Mali ste to tak niektorá ? Alebo ako si pomôcť nechcem ísť do nemocnice nemal by kto byt s malým priateľ musí pracovať. Ďakujem

mamina7070
13. apr 2024

preco si isla dnes rano do obchodu???? lahni si oddychuj nic nerob vylozene nohy (nic znamena ist max na wc) am sa ti to bude zhorsovat chod ana pohotovost a vezmi si veci na hospotalizaciu

tak nechces ist do nemocnice manzel si na teba vzal PN (OCR) a ty si ides do obchodu sak to si nejak odporuje

autor
14. apr 2024

@mamina7070 pn mal iba jeden deň musím chodiť do obchodu a varit synovi nemôžem ležať celý deň

deatea
14. apr 2024

Ja som mala v 5tom mesiaci, neviem týždeň, teplotu a silné bolesti v podbrušku, myslela som, že sa rozbieha potrat alebo čosi (prvorodička, nemala som s čím porovnať) a nakoniec to bol zápal močového mechúra, ktorý som mala tiež 1x tak som nevedela hneď identifikovať čo sa deje, a až potom neskôr večer mi došlo čo sa deje keď som mala v moči krv 🤷🤦

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre