Ahojte, mam taky problem, som v 24 tyzdni tehotenstva a asi minuly tyzden mi zacali bolesti ani nie v podbrusku ale pod nim tak v oblasti bikin na pravej strane, tie bolesti necitim ked lezim alebo ked sedim len pri chodzi... Pred par dnami som bola aj v poradni a doktor povedal ze je vsetko v poriadku a len mi zvysili prijem magnezia.. Viete mi poradit o co moze ist? Predsa je to moje prve tehotenstvo a chcela by som aby to prebehlo co najlepsie 🙂
@megicka007 Mozu to byt natahujuce sa tkaniva... Ale krystalovu gulu nemam.
Aj moje kamaratky co uz maju po vravia ze to je tym ze hlavicka tlaci 🙂 , ale uz to prestavam citit si musim zaklopat a bude dobre dufam 🙂
mňa veľmi boleli a niekedy ešte stále bolia šľachy čo idú od tých panvových vystúpených kostí smerom ku lonovej kosti, neviem ako to popísať :D ale skrátka pod bruškom dole. je to normálne, je tam na ne veľká záťaž, musia sa prispôsobovať rastúcemu bruchu... mne pomáha cvičenie veľmi. aj fyzioterapeutka mi na to dala super cviky.
@barus77 a ake cviky to su ? 🙂 ... ja som tento vikend bola plavat a citim sa lepsie aj chrbat je na tom lepsie a uz ma ani to pod bruskom neboli tak 🙂 dufam ze bude vsetko fajn, mala sa ozyva stale tak aspon tak mam pokoj na dusi ked sa mi ozve 🙂
@megicka007 no boli to skôr cviky špeciálne pre mňa, pretože mám aj veľmi prehnutú chrbticu v krížovej časti, to mi asi hlavne spôsobuje bolesti. takže najlepšie zájsť za fyzioterapeutkou ak problémy pokračujú 🙂
@barus77 no praveze to ustava a teraz zacinaju tie krize :/ asi nebudem mat pokoj uz :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja to mam, akoby ma boleli tie lonove kosti, aj opuchnute to mam, dr povedal, ze aj krcova zila tam je, ale ze je to normalne, babo rastie, hlavicka zacina tlacit dole... mna to najviac boli, ked napr. rano vstanem z postele, alebo ked vstanem po dlhsom sedeni, ak som v pohybe, tak to ani moc necitim.. ale prijemne to nie je ☹