Ahojte konči mi 23týžden včera som bola na poht. kôli podozrenu na odtrčenie plod.vody chvala bohu to nebolo to dnes ma boli cela prava strana smerom k boku a dole k podbrusku drzi sa to len pravej strany a trochu udiera aj na kavu stranu ale iba dole pri krizoch …prestane to a po chvile sa vrati naspät ta silná bolest, poradte niečo na uvoľnenie aby ma to tak nebolelo mam aj vyskočenu platničku na pravej strane tak zrejme asi ked sa “zväčšujem” tak to tak bolí🫣cez noc nic a rano ma to zacalo malo boliet jak som sa viac rozhybala tie bolesti su väčšie🙏🏼Viem ze tu mam uz toho vela a musite si o mne mysliet ze som blázon ale vzdy stale mam potvrdene ze je ok vsetko a pride druhy den a zas konplikácia🤦🏼♀️
Ahoj, skús magnézium a neboj, ten strach v tehotenstve je normálny. Snaž sa dať do kľudu, psychika veľa spraví, držím palce 🍀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Magnezko máš? Berieš? Mňa takto boli a naťahuje sa ľavá strana, aj mi urobili testy, či nemam zápal - bolo to čisté, jednoducho ma to naťahovanie vazov viac bolí vľavo 🤷 ale ak je to na nevydržanie, choď k Dr.