Ahojte, uz asi tyzden ma nepravidelne boli brucho - po celom obvode - citim akoby tlaky, asi roztahovanie maternice. Den boli, tak 3 dni nic, tak zaase na chvilku...dnes v noci som sa koli tym bolestiam az zobudila rano o 4 tej, musela som si dat banan a magnezium. Au to bolesti akoby zjete nieco pokazene a boli vas tak neprijemne brucho, citite tlaky. Naposledy som bola na poradni min. utorok, vsetko bolo ok, vysledky negativne, babatko rastie ako ma. Od vcera sa mi zda ze citim pohyby. Mam aj velky myom ktory je sledovany - tak neviem ci tie bolesti mozu suvisiet aj s tym. Chcela som ist dnes k lekarke, ale neordinuje. Mam ist na pohotovost alebo su taketo bolesti normalne? Dakujem za vase skusenosti.
@buduca_mamicka007 veď si sledovana, je to klasické roztahovanie maternice.. mňa to bolelo ako silne menštruácne bolesti.
Aj ja mavam take ako na ms
aj ja mavam take beriem magnezium
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@buduca_mamicka007 ja som to napísala včera jednej podobne zmýšľajúcej ako si ty a napíšem to aj tebe. niektoré ste ako z doby prehistorik. naozaj sa pýtaš na koníkovi keď máš bolesti v tehu ? už si mala byť na pohotovosti ak sa ti niečo nezdá. také tlaky môžu byť kontrakcie, tvrdnutie brucha, rozťahovanie mazernice. čokoľvek.
akurat sa čudujem že si tak nezodpovedná že ti bude stačiť nejaký názor cudzej ženy spoza compu než by si išla za lekárom a ten sa na teba pozrel...