Bolesti v 17. týždni

16. nov 2023

Ahojte. Hľadala som podobné diskusie ale nebolo to ono. Ide o to že pár dní som mala ťahavú bolesť v podbrušku až ku pravej strane. K dnešnému dňu to ustúpilo už v pohode necitim ani keď dvíham svoju 2 ročnú ani nič. Ale v noci som sa zobudila na to že ma to bolí podbruško až k pravej strane ale teraz mi to vystrelilo až do chrbta. Po hodine mi to ustúpilo a vedela som zaspať. Nebola to neznesiteľná bolesť ale ani nič príjemné. K ránu to mám tak že ma brucho nebolí ani keď dvíham malú naozaj pri ničom..ale keď sedím tak si cítim tie kríže alebo kde to vystreluje...cítim sa ako pred pms je to niečo také aj bolesť by som k tomu prirovnala aj pri pravej strane bruška aj v krížoch...teda ako keď som mala prvý-druhý deň ms keď si po stojačky hmatám brucho nič necítim a po ležiačky to úplne mininálne zabolí keď aj vystreluje bolesť. Po ležiačky to asi cítim kusok ale po stojačky ako keby mi nič nie je🤦‍♀️mali ste to niekto tak?

n820p
16. nov 2023

Nemôže ísť o tvrdnutie?

autor
16. nov 2023

@n820p nie,tvrdnutie som cítila pri prvej,toto nie je také.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre