Ahojte tehuľky, som prvorodička a asi potrebujem len ukľudniť, dosť ma pobolieva bruško, som v 14tt, bolieva ma hlavne ráno, na pravej strane podbruška, také kŕčovité bolesti, nemám krvácanie, tak verím, že to nie je nič vážne...kedy ste Vy mávali silné bolesti podbruška? V ktorom tt?
Tiež ma to trápilo od začiatku stále som mala bolesti brucha, a stále aj mám a som v 18tt. Viac oddychujem, užívam magnerot 3x denne to veľmi pomáha. Doktor mi povedal že tie bolesti sú z roztahovania maternice a ja som dosť chudej postavy, doslova mi povedal že to dieťa musí niekde vyrásť 🙂
Dakujem Vám baby 🙂
@petrana88 zavolaj dr a na tie krce jedine magnezko velmi odporucam spytaj sa dr a uvidis ze ti ho len odporuci a nebudes mat bolesti
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, ja som práve teraz kvôli tomu PN a mám nariadený kľudový režim…. som teraz 10. týždeň, ale bolesti som mala celodenné v celom podbrušku…. chytilo ma to cez víkend, tak ma chlap dokopal na pohotovosť…. vôbec to nebrali na ľahkú váhu, dokonca ma chceli hospitalizovať 😵💫 ale po vyšetrení zhodnotili, že je všetko ok, pravdepodobne vraj ide len o rozťahovanie (čakám dvojičky) plus už dva týždne kašlem, tak ani to príliš nepomáha…. nasadili mi progesterón a dnes chcem skočiť k môjmu Dr. na konzultáciu, že čo ďalej, keďže sa to našťastie o dosť zlepšilo….. ak sa ti niečo nezdá, určite zabehni k doktorovi, pre ten pokoj v duši to stojí 🙂