Bolesti v 13. týždni

zuzkahan
20. okt 2021

Ahojte žienky, som v 12 tt a 4 d. Všade opisujú že v tomto týždni by som sa mala už cítiť vitálna a plná energie, ale ja som stále unavená a len by som spala. Rýchlo sa vyčerpám. Beriem pritom prenatal tabletky aj železo lebo som anemička, ale aj bolesti v podbrušku pretrvávajú aj únava. Je sa čoho báť?

karhu
20. okt 2021

co sa pise o tehotenstve je jedna vec a realita druha..bude ta tahat, pichat, tlacit, boliet, unava ci neprijemne pocity ta neminu..zelam pevne nervy🍀

hederamonstera
20. okt 2021

mne unava presla asi v 16tt...nemozes to brat tak striktne, lebo sa do konca tehotenstva este zblaznis, nieto, ked sa ti dieta narodi a budes ho chciet mat tabulkove ;)

marianna_peskova
20. okt 2021

Ja pociťujem únavu od začiatku až doteraz (7. mesiac). A prevracala som šesť mesiacov. Takže nejakým článkom o údajnej vitalite by som neverila. 😆

kkovacovak
20. okt 2021

@zuzkahan mne sa polepšilo až cca po 14-15tt. Jedna vec je teória ale druhá je realita a každý to má inak. Ale polepšilo ako polepšilo...prišli horšie veci 😄 Takže sa neboj všetko je v poriadku len skrátka tvoje telo reaguje takto.

zuzkahan
autor
25. okt 2021

@kkovacovak ďakujem❤️

ankare
25. okt 2021

To je úplne normálne. Držím palce!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre