Trapilo niektoru z Vas bolesti ruk? (citala som ze to moze byt karpalny tunel) akurat som zacala 3trimester …
brali ste niečo nato alebo si to budem musiet vytrpiet? 😅 je to dost neprijemne hlavne v noci ked kvoli tomu nemozem poriadne ani zaspat :/
Milgamma N
Mne predpisali Milgamma N.
@barb488 ja som s tym trpela od 20.tyzdna.. Bohuzial iba po porode mi to zmizlo.. Nic mi nepomahalo a posledny mesiac som mala v oboch rukach...Treba to vydrzat bohuzial
Áno, celý 3. Trimester. Prešlo to pár týždňov po pôrode.
Mala som to na oboch rukach cele tehotenstvo.preslo mi to 6.mesiacov po porode
@barb488 áno je to brutálne ale po pôrode to prejde. Niekomu hneď, mne za pár týždňov, niekomu až mesiace to ešte trvá. Gyndoš mi odporučil krém heparoid léčiva a pomáhal mi ale v letáku sa píše že nie je pre tehotné. Ale tak verila som gynekológovi že to bude v pohode.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@barb488 to som aj ja mala, tiež v treťom trimestri,tepla mi ruka,bolelo to a nemohla.osm.poriadne ani písať,kŕmiť dieťa. Je to tehotenstvom, po pôrode sa to upraví,mne do týždňa to prešlo. Nepomohlo na to nič, ani cvičenie čo cviky nájdeš na nete. Pretrpieť.