Bolesti rúk - karpálny tunel

barb488
13. dec 2022

Trapilo niektoru z Vas bolesti ruk? (citala som ze to moze byt karpalny tunel) akurat som zacala 3trimester …
brali ste niečo nato alebo si to budem musiet vytrpiet? 😅 je to dost neprijemne hlavne v noci ked kvoli tomu nemozem poriadne ani zaspat :/

evica17
13. dec 2022

@barb488 to som aj ja mala, tiež v treťom trimestri,tepla mi ruka,bolelo to a nemohla.osm.poriadne ani písať,kŕmiť dieťa. Je to tehotenstvom, po pôrode sa to upraví,mne do týždňa to prešlo. Nepomohlo na to nič, ani cvičenie čo cviky nájdeš na nete. Pretrpieť.

stanulienkat
13. dec 2022

Milgamma N

simsalabim
13. dec 2022

Mne predpisali Milgamma N.

mariavalacsai
13. dec 2022

@barb488 ja som s tym trpela od 20.tyzdna.. Bohuzial iba po porode mi to zmizlo.. Nic mi nepomahalo a posledny mesiac som mala v oboch rukach...Treba to vydrzat bohuzial

jaga18
13. dec 2022

Áno, celý 3. Trimester. Prešlo to pár týždňov po pôrode.

marticka85po
14. dec 2022

Mala som to na oboch rukach cele tehotenstvo.preslo mi to 6.mesiacov po porode

svokrinjazykmonika
14. dec 2022

@barb488 áno je to brutálne ale po pôrode to prejde. Niekomu hneď, mne za pár týždňov, niekomu až mesiace to ešte trvá. Gyndoš mi odporučil krém heparoid léčiva a pomáhal mi ale v letáku sa píše že nie je pre tehotné. Ale tak verila som gynekológovi že to bude v pohode.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre