Bolesti pupku v tehotenstve

kkejkatko
17. sep 2013

Milé žienky. chcela by som sa poradiť, či máte skúsenosť s bolesťou pupka počas tehotenstva. som v 28. týždni tehotenstva a ked si pritlacim na jednu stranu pupka, cítim bolesť, akoby som tam mala mať modrinu, ale nic tam nie je, ani som sa nikde nebuchla, a uz ma napadaju vselijake katastroficke scenare o omotanej pupocnikovej snure a podobne... =o((( viete mi niekto poradit?

m_ij_ka
17. sep 2013

@kkejkatko neviem, či ti tu niekto presne povie, čo by to mohlo byť. Bude lepšie , keď hneď zajtra pôjdem za svojím gynekológom, požiadaj ho o vyšetrenie, rozhodne ti povie presnú informáciu čo by to mohlo byť. Daj vedieť ako si dopadla 🙂

kkejkatko
autor
17. sep 2013

dakujem =o) zatial drobceka dobre citim, stale sa hybe, davam na to pozor, tak hadam este do stvrtku vydrzim (mam poradnu), ale ved uvidim, ako sa budem citit zajtra.

seklava
18. sep 2013

Ahojte . Sice sem tato otazka nepatrí ale budem rada ak mi pomôžete. Som 12 tt a kam občasné kŕče vo vagine a podbrušku na lavej strane. Mate niektora s tym skúsenosť? Ďakujem

kkejkatko
autor
20. sep 2013

ahoj m_ij_ka. tak dopadla som nie moc dobre, vraj tym, ze sa roztahuje maternicove a brusne svalstvo, tak sa mi to tam moze zvnutra pretrhavat pri pupku, ak to bude boliet neznesitelne, mam ist rovno na chirurgiu, operativne sa to teraz riesit nebude dat, ale ked to bude nevyhnutne, tak vraj nieco vymyslia =o(((ä takze tak. skusam autosugesciu - neboli ma to, neboli ma to, neboli ma to.... =o))

jajka78
20. sep 2013

nemas pupkovy pruh? alebo babo ulozene zebymalo v bliznosti pupku chrbatik alebo inu cast tela zeby ta tlacilo?

kkejkatko
autor
24. sep 2013

nie, nic take =o(((

majdus
25. sep 2013

Hmm, toto mavam aj ja, ale nie je to intenzivna bolest. Prvykrat som cosi take pocitila asi v 7.mes, ked sme boli v obchode s manzelom. Som sa zlakla, lebo to bolo ozaj neprijemne. Ale maly sa hybal, tak som pricinu sebe zdovodnila tym 🙂 A take citlive som to mala este parkrat, najviac, ked som si dala podporny pas, ale asi mi uz je uzky, tak sa babo mozno natlacilo vyssie. Ale inak ho az taky citlivy a bolavy nemam. Ked ma bolel, tak som si hlladkala brusku a dohovarala malemu, nech ma neboli 😀 a potom to preslo. Lekara som sa na to nespytala, lebo "zide z oci, zide z mysle" 🙂 Dufam, ze tam nemam nic potrhane ako ti vravela v poradni. 😒

kkejkatko
autor
26. sep 2013

kedze som zacala teraz uzivat magnerit, pomohlo, brusko tvrdne ovela menej, tak som zistila, ze aj pupok prestal boliet, ono to bolelo len vtedy, ked bolo stvrdnute.
a kedy mas termin?

lenocka264
28. sep 2013

Ahojte žienky som v 16 tt a mam bolesti v podbrušku, neviem co to znamená bola som aj u zastupujúceho lekára ten my povedal že tam nič nieje ale predpísal mi Megnezium a Nos-Pu. chcem sa opýtať ci mate niekto s tým skúsenosti. V noci som sa zobudila j na strašnú bolesť na ľavej strane podbruška.

dadka014
12. okt 2014

ahojjjte babenky ja mam dnes prvy den take cudne pichanie v pupku ale len vtedy ked si prejdem po nom neviete co by to mohlo byt...moze to byt aj tym ze ma tlaci drobec na pupok spm v 23 tyzdni

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre