Bolesti pri kýchaní v 21. týždni tehotenstva

beatrice1111
26. sep 2021

Ahojte som v 21tt nemám žiadne tehotenske ťažkosti akurát sa mi dvakrat stalo, keď som si kychla tak ma úplne zostipalo podbrusko, vlastne to bola silná bolest ktorá po pár min prešla. Zažili ste niečo take? Je to v poriadku?

marianna_peskova
26. sep 2021

Hej, mne sa táto bolesť pri kýchaní alebo prudkom pohybe stávala aj počas prvého, aj počas druhého tehotenstva. Všetko bolo vporiadku, niet sa čoho báť.

roztlieskavacka
26. sep 2021

Ja ked som si Raz cca tiež v nejakom 20tt kychla dostala som taký kŕč do celeho podbrucha ze som sa reálne bála o dieťa v bruchu a ta bolesť mi fakt ze prešla asi tak po 10 minútach ... strašne :D

veronice
26. sep 2021

Klasika u mna 😁 ale teda pri kazdom kychani/kaslani ked sa nestihnem skrcit resp pritiahnut kolena k bruchu....vyskusaj najblizsie 🙂

89katka89
26. sep 2021

@beatrice111
Ja som kychala v kuse od 16-20tt. Keď kychas v leze, tak pokrč si nohy a schul sa do takého klbka. Keď v stoji , tak si chyť bruško a prekriz nohy - to mi odporucili 😃”

merajka
13. dec 2021

@beatrice1111 Presne toto iste sa mi stalo dnes v noci, lebo v noci o sebe da sa povedat neviem, cize brucho som mala urcite uvolnene a do toho som si riadne kychla, az som sa na to zobudila a asi 30 minut som nemohla dalej zaspat, co ma pichalo v podbruší. Velmi neprijemné a dufam, ze to nijako nemohlo ublizit.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre