Ahojte, som v 39 týždni 5 dní pred termínom a celé dni mám také bolesti čo prídu aj odídu asi to budú poslíčkovia len v noci to je hrozné ako ste vedeli spať ? Keď si lahnem kus o pár minút začne bolesť a musím vstať , idem cikať aj to len pár kvapiek ide zo mňa a celú noc toto robím.Utorok by som mala mať druhý cisársky rez pri prvej som takéto nemala vôbec a to som mala cisársky po termíne lebo ani nechcela vyjsť :D
To neplánovali nejak neskoro ten cisarák? Ja som mala 2 plánované, ale vždy skôr. Pri mojom pôrodníkovi už by si mala bábo von.
@anketkarka ano mala som na 19eho len dcera doniesla daaku pliagu zo skolky tak som ochorela mala som teploty a poslali ma domov z nemocnice ze to neurobia takto , ja neviem ci vobec vydrzim takto do pondelka :D uz mohla byt vonku keby nie ta choroba :/
@autorka to je zvláštna výhovorka, lebo keď by si začala rodiť, tak Ťa tiež otočia vo dverách pre horúčku? Ja som rodila tiež chorá pred plánovanou sekciou, lebo mi odtiekla plodová a bábätko nechcelo čakať.
@anketkarka no mala som horúcky a vraj by mi viac uskodili a rozniesli infekciu zle sa mi aj dychalo a vsetko.
Keby som zacala tak asinuz ani oni nemaju na vyber len nechcem tam zbytocne chodit tak neviem , mala si aj bolesti predtym jak ti odtiekla voda ?
Nie. Nad ránom odtiekla a o 7 som ležala na sále. Bez bolesti. Ja som mala tvrdnutie brucha celé tehotenstvá pri oboch deťoch a bola som na vysokých dávkach magnézia.
@anketkarka a to tvrdnutie brucha je vlastne zle ci ako? Dala som si magnezium rano , bolest mi pride aj s tvrdnutim a potom ako keby tlak do dola na krize a musim to predychat minuta a prejde tak cakam ci budu kratsie intervaly a uvidime
@autorka už je ,,kinderko" vonku?
@anketkarka kdeze este musi vydrzat :D cez den to bolo take nepravidelne teraz ku veceru uz sa bojim co bude 🫣 ked aj zajtra bude zle pojdem na kontrolu na oddelenie
Držte sa 🍀🍀🍀🍀🍀
@anketkarka ďakujem 😊 boli to prave kontrakcie celu noc som nespals rano som dosla na oddelenie a hned sa rozhodli ma operovat uz som bola otvorena na 5. 🫣 takze uz ju mam konecne
Gratulujem a prajem všetko všetko dobré 🍀🍀🍀🍾🥂
@anketkarka ďakujem krásne 🥰🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ist sa dat skontrolovat. Planovany cisarsky aj posunu skor ak bude treba