Ahojte od piatku mám bolesti podbruska. Niekedy bolesť je intenzívnejšia a niekedy mierna. Stále bruško bolí. Mám problémy aj s naduvanim,davam si 3x denne po 2 tabletky espumisan. Neviem dobre spávať ,najradšej na chrbáte ale to nie je dobré pre malé, akonáhle zmením polohu na ľavú, tak to dosť picha .dávam si aj magnezium 3xdenne 1 tabletku ale moc to napomáha. Už neviem ako ďalej poradňu mám až 10. 11.zajtra idem na morfo ku slezakovi a opýtam sa. Zatiaľ ďakujem za odpovede ,určite je to v poriadku takto má biť, ale radšej si popytam na váš názor .
No takto,moja kamaratka takto prisla o babatko v 7mesiaci.mala bolesti a male sa jej zaskrtilo snurou.takze netreba cakat kym to prestane a potom si nieco vycitat.nechcem strasit ale do brucha si sama nevidis.pre istotu chod Na pohotovost.ved prinajhorsom ti daju infuzku a pustia ta,ale necakaj
Ja som permanentne nafuknuta,, sú to bolesti hlavne pri vaječníkoch, úplne dole,zajtra idem na morfologické sono ku slezakovi a uvidím čo povie 😊
@aber drzim palce
@michell333 ďakujem pekne, nič to nebude, len som sa chcela poradiť, nech v tom nie som sama 😊
@tomasko27 ahoj ja ešte len idem o 17. 10, už ma teraz brucho neboli, ale v noci som mala brutal kŕče nevedela som si normálne ulavit, až som skoro od bolesti plakala, teraz necítim nič, lebo nie som nafuknuta, takže toto je môj problém a podvečer ti dám určite vediet 🙂teraz som volala a povedala, že tie bolesti mám z naduvania a tie boky sa potom opýtam ešte
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No neviem, akakolvek bolest v podbrusku pocas tehotenstva ma byt konzultovana s lekarom. Ved zavolaj zajtra k tvojmu dr. a opytaj sa, co on na to. Snaz sa co najpresnejsie opisat druh bolesti, ktoru citis. On ti uz povie, ci sa mas prist ukazat alebo nie. Bolest z naduvania urcite netrva 3 dni...