Ahojte 😢 som v 19tt. Bbolesti v podbrušku mám od 5.augusta. Moj lekár o tom vie. Krčok mám vraj dlhý a potrat alebo predčastny pôrod nehrozí. Dnes ráno som mala vytok v podobe hlienu bol biely aj priesvitný. Proste ako sliz. Bolesti mám v podbrušku take neopísateľné. V strede dole. Pohyby baba ešte necítim. Prosím vás mám zavolať svojmu gynekológovi ??? Pretože sestrička má zas odbije že je normálne alebo niečo. Tak ja už fakt vyskocim z koze. 😢😢😢😢😢😢😢😢
@gabci1011 áno opytat sa môžeš ale načo 3 x pod sebou to iste??? veď to všetky uvidíme a ti odpovieme ak mame skúsenosti... ja som 23tt a bolesti v podbrušku ma trápia tak id 12tt, často má boli a je to tým, že sa roztahuje maternica a ten výtok je tiež ok, mávam bežne.. V tehu sú výtoky bežne, pokial niesu zelené a krvavé a neviem ake malo by byt všetko ok...
@gabci1011 ale, že založíš diskusiu tú istú v troch témach to ti na situácii, že sa bojíš nepomôže. Ak si nie si istá tak kto ti vie pomôcť, tak len lekár. Treba si nejaké veci aj trocha pogoogliť a nerobiť hneď paniku. Voľakedy nebol internet ani ultrazvuk a ženy rodili, boli tehotné a aj potratili. Takže kľud.
@gabci1011 a na to treba 3 diskusie? Jedna nestaci?
A mimochodom, mam uz za sebou nejaky MA a anembryomolu, takze viem, co to je prist o dieta.... intimka je najlepsou kamaratkou tehotnej zeny, vytok takmer cele tehu a ku koncu uz obcas aj moc moze unikat, pokial drobcek tlaci na mocovy mechur... co sa tyka bolesti, zalezi od zeny, maternica pracuje, upony sa roztahuju, su zienky, co maju poslickov takmer cele tehotenstvo... Sestricka Ta neodbije, JE TO NORMALNE, a pokial mas pochybnosti, tak si jednoducho k tomu lekarovi skoc zase...
@gabci1011 moj lekar by ti jednoducho povedal, ze tehotenstvo boli a podla neho by to mali aj vsade pisat, lebo najdes len clanky o "nadhernom obdobi zeny", ale malokde clanky o tom, ake to moze byt peklicko 😉 Problem je : vysyp, prilis silna bolest, krvacanie a zapachajuci a velmi svrbiaci vytok. Vsetko ostatne byva v drvivej vecsine v poriadku. Takze klud 🙂
My ti neporadime nevieme čo sa deje nemáme sono atď...nevidíme do tebamas právo kedykoľvek ísť k dr alebo na pohotovosť platíš si zdravotku máš nárok chces chod nechces nechoď...nech sa ti darí
Ak ta lekar skontroloval a povedal ze je to ok tak mu trosku ver. Pokial nekrvacas nespinis a nemas ozaj nejake velke krce tak je to ozaj v poriadku. Buely aj priehladny vytok je v poriadku ak nemas svrbenie atd
Bolesti niektore zeny mavaju koli roztahovaniu maternice. Ja som pri prvom tehotenstve mala cele tehu take boledti akoby ma niekto nakopal do rozktoku. Mala som problem aj chodit koli tomu ale inak bolo dieta v poriadku. Ak ti tvrdne brusko porad sa s lekarom o uzivani magnezia pripadne ja som uzivala aj nospu. Hlavne nestresuj ak sa ozaj citis zle zbehni k dr a ak ti povie ze je vsetko ok tak klud.
Ps. Tiez som bola po 2 potratoch a viem ze som sa potom bala kazdeho prdu ale dolezity pre dietatko je aj tvoj pokoj😉
Daj si magnézium
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pokiaľ nkrvácaš, tak si myslím, že je to naozaj normálne. Rozťahuje sa ti maternica. Niektoré to cítia viac, iné zase menej. Čo sa týka toho výtoku, tak v tehotenstve môže byť zvýšený výtok. Ja som si dokonca myslela, že mi odteká plodová voda a bol to len výtok. Pokiaľ ťa nesvrbí, nepáli, nezapácha, nie je zafarbený, tak by to malo byť o.k. Ale ak chceš mať kľud na duši, tak zavolaj lekárovi a uvidíš. Sestrička nech ťa netrápi