Ahojte baby🙂
Od piatka mam bolesti podbruska..v piatok ma zacalo boliet tak ako na kramy (po dlhom case som citila tu kramovu bolest),tak som sa prechadzala, nemohla som dobre spat a v noci ma bolela hlava ...a od vcera aj dnes ma boli brucho a mam.ho tvrdsie ale nie ako na kramy ale ako dlho drzite v sebe moč a po dlhom čase idete na zachod..proste ma boli tak pichlavo cele podbrusko...nvm.ci ist za doktorom ci byt v klude uz treti den som na nic boli to a neda sa mi ani spavat...dakujem🙂
@dadulamamula ale nic zo mna nevyteka,ani krv nemam ked som na zachode...neviem ci sa plasit ci rste pockat lebo ani krize ani tlak nemam neviem naozaj som prvorodicka ..
@xtina1711 ako ono to pichanie som mala aj ja, môže to byť že ti bábätko moc tlači na nejaký nerv alebo močový mechúr.. Ale každú bolesť ktorá je treba konzultovať s lekárom. Ak by si sa otvárala nemusí to znamenať hneď ze s teba bude nieco vyteká ale predovšetkým držím palce aby všetko dopadlo na 1*
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Už by som bola u doktora.. 3 dni je dosť dlho môžeš sa otvárať