Bolesti pod rebrami v tehotenstve

mylittlebiglife
19. máj 2017

Uz pár dni mam bolesti pod rebrami, avšak nie dole pod rebrovým oblúkom ale skôr hore pod prsnikom vpravo, teda takmer ako je hrudny kos. Bolesti mi vystreľujú do chrbta. Som po infekte dolných dýchacích ciest. Premýšľam ci bábätko v 22 tt moze tlačiť tak vysoky alebo mam nejaký pozostatok z choroby nebodaj nieco horšie. Máte skúsenosti v takýmito stavmi v tehotenstve? Dakujem

deti95060810
19. máj 2017

a nebude to žlčník?

diana20
19. máj 2017

@mylittlebiglife bábätko určite tak vysoko netlaci.. boli ta to na dotyk? A pri dýchaní a hybani, alebo vkuse aj v úplnom kľude? Rozmýšľam, či si veľa kašľala? Lebo ja som na začiatku tehotenstva mala natrhnutý sval z kašľania.. proste toľko som sa dusila, strašne veľa som kašľala, až mi to sval natrhlo.. musela som len čakať kým to prejde.. v každom prípade lepšie ísť ku doktorovi až sa ti na to pozrie, popis mu ako ta to bolí, kde presne a on bude viac o tom vedieť.. a ešte raz som mala zapálené rebro čo tiež riadne bolelo.. to bolo ešte v škole, strašne to bolelo naozaj, ani dýchať som nemohla.. dávala som si obklady z bieleho vína a rýchlo to prešlo.. držím palce

mandala77
19. máj 2017

@mylittlebiglife tieto témy čo zakladáš, len ukazujú na Tvoj problém, ktorý je v psychike.

moni244
19. máj 2017

Tie tvoje temy, zacinam mat pocit, ze si vymyslas

mandala77
19. máj 2017

@moni244 to je skôr prejav tých jej stavov a neliečenej diagnózy

mylittlebiglife
autor
20. máj 2017

@mandala77
@moni244 pre čas dievčatá tuším najlepšie aby som si vymazala profil lebo sa tu navážate do mna. Uz fakt človek nemôže napísať a opýtať sa nič ked ma problem. Fakt sily. Vyslovene konikovske mamičky ako z učebnice. Kvôli takýmto som pred 5 rokmi z koníka odišla a odídem zas.

lenaxi
20. máj 2017

Toto iste mam aj ja zistili mi zlcnikove kamene 😔

jeanne14
26. máj 2017

Take iste bolesti som mala aj ja pred dvoma týždňami.Myslela som si ze je to žlčník až má na internom oddelení vyviedli z omylu. Ultrazvuk ukázal ze sa mi zväčšila práva oblička. Ani urológ mi nevedel povedat prečo to tak je. Pravdepodobne tehotenstvom. Doteraz som s obličkami problém nemala. Tak hneď na vypísali na PNku, oddychovať a po pôrode k urologovi na kontrolu. Takze to môže byt aj oblička ..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre