Chcela by som sa spýtať som v 34 týždni a mávam bolesti pod pravím prsom ako keby rebro strašný tlak niekedy aj pri dýchaní ale aj keď sedím dlhšie a nepomáha už ani keď ležím.
@martinka13 aj ja mám pocit že mi rebrá za chvíľku vylezú 🙂
@hanka280741 mne to tam trplo, mala som cely pás strpnutý 🙈
Tiež som to tak mala. Sedieť som mohla len na vysokej stoličke 🙆♀️
Ja som mala presne to isté, sťažovala som sa lekárom, ale všetko bolo v poriadku 🙂
@ivanizna tak aspoň viem že je to v poriadku 🙂
@hanka280741 ja som mala tieto bolesti. Začalo to v tehotenstve. Na nič mi neprišli, všetko bolo stále v poriadku. Toľko vyšetrení, sono mi robili a nič. Pretrvávalo to aj naďalej. Nakoniec to bol cely čas žlčník.
@elumina možno to je aj žlčník .. ide mi vytlačiť rebrá ale mám aj strašnú kyselinu stále
@hanka280741 po pôrode si daj urobiť sono zlcnika.
@hanka280741 ja som tiež z vracala žlč, každý, že to z tehotenstva. Dýchať som nemohla. Pichalo ma n a pľúcach. Vyšetrenia nechcel nikto v tehotenstve robiť. Žlčník mi pozerali, ale vtedy nič nevideli. Až, keď bolo po pôrode. Skus ľahšiu stravu, mohlo by ti to pomôcť. Ved už do konca ti nezostáva veľa 😉 potom na sono.
@elumina ďakujem za radu 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Bábätko už tlačí na rebrá. Mala som to podobne. Dokonca som mala pocit, že mi rebrá vytláča akoby smerom von.