Bolesti pod bruškom v 29. týždni

silvikaaa
9. mar 2013

Ahojte tehulky,
som v 29tt a občas nie stále mám bolesti pod bruškom akokeby som mala dostať menštruáciu, ked prejdu bolesti,tak potom začnu pobolievať aj križe. 😒 A ked mám tie bolesti , tak začnem chodievať na Wc častejšie a popritom mám strašne výtoky (žltej farby a dosť dlhe)!! ☹ Môže to byť , že som prechladená alebo je to niečo ine ?? 😖

mata90
9. mar 2013

@silvikaaa a nieje to hlienová zátka ???

nikolet_89
9. mar 2013

@silvikaaa ahoj mozu to byt podla mna aj poslickovia, aj to, ze sa ti roztahuje vsetko vo vnutry, aj ja som mala taketo pobolievanie brala som magnezium a potom aj zelezo...skoc k dr ale nemyslim, ze nieco vazne 🙂

katieg85
9. mar 2013

@silvikaaa ber magneziu a sa ti maternica a krce upokoja

katka_halabalka
9. mar 2013

@silvikaaa Ahoj ja mam toto iste už od 30 tt a podla Dr. je maličké veľmi nízko v panve a to vyvolava kontrakcie, Kázali mi brať magnézium 3 x denne po 2 tabl. a ležať, to mi celkom pomáha, inak treba s tým ísť k Dr. lebo môžeš predčasne porodiť.

silvikaaa
autor
9. mar 2013

@katka_halabalka ahoj , ja tiez beriem jednu medecinu ,ktora obsahuje zelezo a vela vitamin pre male 🙂 Ako ja odpocivam aj idem si lahnut poobede , ale nepovedala by som , ze mi to nejako pomaha skor mi pomoze , ked spravim paru krokov a potom ked si sadnem a chitam brusko 😕 No presne toho sa bojim , ze tie bolesti mozu prist castejsie a budem musiet rodit predcasne 😒

mrva
9. mar 2013

šup k lekárovi. Infekciu nemáš, keď sú výtoky? Ja by som uuuutekalaaaaa najrýchlejšou cestou na kontrolu k dr.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre