Bolesti po hádke v 6. týždni

22. jan 2023

Prosím len rýchla otázka, nakoľko som aj rozrušená aj znepokojená. S partnerom máme v poslednej dobe väčšie nezhody, nehádame sa síce spôsobom že by sme po sebe kričali ale pomaly každý druhý deň máme rozhovor na tému či má náš vzťah zmysel. Veľa vecí sa pokazilo naraz, este pred pár mesiacmi bolo všetko ok a boli sme spolu šťastní. Bohužiaľ okolnosti veľa veci zmenili, ja som tesne po vianociach otehotnela a teraz riešime všetko naraz. Chcem sa len opýtať, po dnešnej "hádke" cítim mierne bolesti a pichanie v podbrušku a na pravej strane, predpokladám že to má niečo so stresom. Myslíte že je to ok alebo by bolo lepšie zájsť na pohotovosť a pre istotu sa nechať skontrolovať? Neviem čo všetko dokáže urobiť stres v takom skorom týždni. Ďakujem za normálne odpovede

veronikaszabova
22. jan 2023

Daj si magnezium, vyloz nohy a chlapa si nevsimaj

lucka_ke
22. jan 2023

ak nemáš kŕče a nekrvácaš na pohotovosť by si išla zbytočne, kľudový režim, nôžky hore a bude dobre

lucia7933
22. jan 2023

ja si myslim ze mne stres dopomohol k mojmu potratu (vravim dopomohol..pretoze asi by nastal aj tak..ale mozno neskôr, pretoze u mna sa potvrdila hematologicka pricina potracania)...a vyvoj sa zastavil presne v ten vikend ked som dost stresovala, plakala,.... a stalo sa to v 6+1

lucia7933
22. jan 2023

takze nestresuj...mna po hadke tiez bolelo, pichalo v bruchu..telo mi davalo akoby najavo ze neni to dobre co robim... A stres toho dokaze dost..si myslim..snaz sa byt co najviac v klude

casillas28
22. jan 2023

Pokial nekvacas tak ti na pohotovosti aj tak nic nepovedia..prvy trimester je vzdy riziko...treba si dat magnezko ako baby vyssie radia a oddych, relax bez stresu...trosku treba porozmyslat aj ci chces baabtko priviest do takehoto stresujuceho prostredia :/ snad to bude ok ale ak je babatkp silne tal sa udrzi..good luck

miadi
22. jan 2023

Mierne bolesti v 6t su bezna vec roztahuje sa maternica. Ale aj najviac potratov sa stava v tom obdobi. Nie zo stresu ani z lietadla. Ale koli genetickej nedokonalosti plodu, Zo stresu sa nepotraca. To by Nebolo milion single matiek co Sa rozisli s chlapom pocas teho .. Hlavne klud . Nehadaj sa. Ignoruj ho.

kitycat
22. jan 2023

Co sa vam vo vztahu za ani nie mesiac pokazilo natolko, ze zvazujete rozchod?

tykat
22. jan 2023

@kitycat mozno aj to tehotenstvo je pricina.

marianarem
22. jan 2023

To pichanie je bezna tehotenska bolest. Zdrave tehotenstvo kvoli hadke s partnerom neskonci.

evickuska
24. jan 2023

Urcite to nepomaha ale magnezko a ak nepomaha jedno tak kazdych 6 hodin. Kazdy chlap nie je 100%, su nervozny, ze sme precitlivene a ze nechapeme a podobne, aspon my prvorodicky 🙈

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre