Bolesti panvových kostí v 11. týždni

veron900
9. júl 2014

ahojte mamičky, som v 11 týždni tehotenstva a bolia ma panvové kosti, máte s tým skúsenosti? je to normálne? ďakujem

ammellia
9. júl 2014

Nieco take som mala aj ja, potom sa to nacas ukludnilo a teraz sa mi to zas trochu ozyva.
Podla mna sa panva chysta na porod.

monicm
9. júl 2014

@veron900 aj ja som to mala a mám to vlastne celé toto tehu.je to nepríjemné,ale prišla som na to,že mi pomáha teplý (ale nie príliš) termofor

lulu369
9. júl 2014

Ahoj, ja som to pri tehotenstve so synčekom mala tiež. To sa telo pripravuje na pôrod. Toto tehu ma zasa bolievajú kríže a čím sa blíži termín pôrodu aj bolesti sú častejšie a silnejšie ☹

ematko29
10. júl 2014

mala som to v druhom tehotenstve ateraz tiež. začalo to už v treťom mesiaci a raz je horšie raz lepšie.Obmedzuje ma to v pohybe inač si myslím,že sa nemáš čoho báť Je to spôsobené hormonami a by kosti sa uvolnili a pripravovali sa na pôrod.

denisafono
10. júl 2014

@veron900 jasne ze je to normalne, ved sa roztahuje maternica a tak isto aj kosti panvoveho dna, babo si robi miesto. Ja som v 3mesiaci bola aj PN co ma tak bolelo ze mi trpla aj noha k tomu som mala aj zapal sedacieho nervu a to bola poriadna bolest.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre