Ahojte som ešte len na začiatku tehotenstva a není deň aby ma nebolelo brucho bud ma pichá po bokoch alebo proste bolí brucho neviem či už ja sa tak sledujem alebo ja neviem stále ma brucho bolí ku dr idem až o 2 týždne. Napadlo ma nemôže ma brucho bolieť z kyseliny listovej ? Ďakujem za odpoveď
Ahoj ja som v 5 týždni a tie prvé dni boli hrozne utekala som na pohotovosť keď som sa dozvedela že som asi tehotná tam mi zistili že je tam vysoká pravdepodobnosť zobrali krv a vtedy sa to potvrdilo lebo bábätko ešte není vidno a mávam tiež také bolesti musíš na seba dávať pozor viacej ležať
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Z kyseliny listovej urcite nie. Pichanie, tahanie a tak, mala som to pri kazdom jednom tehotenstve, natahuju sa vazy, rastie maternica, to mozes pocitovat ako bolest. Ak nekrvacas a nemas bolesti, ze sa skriabes po stenach, tak to k tomu patri. Mna bolelo vzdy volaco, v kazdom jednom tehotenstve, na zaciatku, v strede, na konci. A vsetko ok.