Bolesti na pravej strane podbruška v 29. týždni

veronika131993
5. mar 2017

Ahojte chcela by som vás veľmi pekne poprosiť o radu som 29tt a počas celého tehotenstva má trápia občasné bolesti v pravom podbrusku ide o nepríjemnu tahavu a tupu bolesť. Začne to z ničoho nič a trvá niekoľko hodín nemôžem sa poriadne vystriet ani zohnut a tak isto pri chôdzi to boli a bolesť sa ťahá až do krížov. Konzultovala som to aj s doktorkou no povedala mi len že príčin môže byť veľa ale nič viac. Mám však z toho strach preto som sa obrátila na vás a vopred ďakujem za každú radu a skúsenosť

denisa098
5. mar 2017

Ahoj,toto som mala asi aj ja,tupa tahava bolest do krizov a mala som pocit ako by mi malo brucho spadnut,pri tom mi este aj tvrdlo,cim dlhsie som bola tehotna,tym to bolo horsie.Ale ja som ani nevladala daleko prejst.A malo som pribrala.Moja bambulka sa narodila trosku skor a bola otocena zadockom a zadockom sa aj narodila pridusena.Ale je v poriadku.Chodi sa na ultrazvuk pri prehliadke,nepamatam sa ktorom tyzdni ale moja doktorka nemala,chodila som k doktorovi Slezakovi na ultrazvuk a on bol aj porodnik pred tym,teraz uz nie,je velmi ochotny,poradi a je odbornik tak ak si z ba ...mozno by poradil..Neviem ako si na tom ty ale ono je asi lepsie lezat,jest a jest a oddychovat.A ked budes mat zly pocit chod na pohotovost a nenechaj sa odbit.Drzim palce

veronika131993
autor
5. mar 2017

@denisa098 ďakujem za odpoveď aj mne začalo tvrdnut bruško nieje to často ale predsa hlavne ked mi treba na malú potrebu alebo ked som dlho v pohybe v práci už niesom nakoľko som už nevládala byť dlho na nohách. Práve dnes som to mala asi najsilnejšie ze uz som ani chodiť nevedela takže najbližšie ak sa to zopakuje skocim na pohotovosť len dnes som to mala ráno a poobede to uz prešlo

andreablabla
5. mar 2017

Aj ja som to mala. Mne to doktor vysvetlil tak,ze tym,ako sa maternica zvacsuje,tlaci na nejake bocne drziaky....a to sposobuje tu bolest. Prejde to,neboj.... 🙂

veronika131993
autor
5. mar 2017

@andreablabla no super aspoň mozem byť kľudna a dr aspoň vysvetlil mne povedala, že to môžu byť zrasty po vyberaní slepého čreva alebo slabý zápal močového mechúra alebo práve prebiehajúca ovulacia, že možnosti je veľa a viac sa k tomu nevyjadrila :/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre