Dievčatá,
mali ste niektoré skúsenosti s pravidelnými bolesťami na jednej strane podbruška? mne to príde akoby v pravom vaječníku bodavá bolesť pravidelná už druhý deň.
Som len na začiatku cca 4tt+5
@marrysa Ahoj, mne gynekolog povedal, ze maternica sa pocas tehotenstva roztahuje vacsinou nepravidelne (nie cela naraz).. raz na lavej strane a raz na pravej takze to moze vyvolavat neprijemne pocity na tej strane kde sa to deje. Nemalo by sa ale jednat o skutocnu bolest. Ak si si ale neista, pripadne ak mas bodave bolesti radsej sa porad s lekarom, moze byt za tym napriklad zapalove ochorenie.
@bienennest dakujem nejako to ustupilo nastastie , k lekarovi sa chystam prvykrat az najskor v piatok som leb cca 4+6tt
@marrysa Ahoj, na potrvdenie tehotenstva sa naozaj neoplati ist k lekarovi skor ako v 7tt lebo vacsinou predtym este nebije srdiecko, co je jasnym znakom dobreho vyvoja plodu. Ak mas vsak problemy pripadne bolesti tak urcite mozes ist aj skor. Sice ti v takom skorom tyzdni len vie potvrdit, ze je tam plod ale uz moze vidiet ak by sa napriklad jednalo o mimomaternicove tehotenstvo pripadne inu komplikaciu. Takze ak mas intenzivnejsie bolesti radsej sa porad s lekarom. drzim palce.
@bienennest tak ja som prve babo spontanne potratila cez Vianoce, sam lekar mi povedal ze najblizsie mam prist cca 8 - 12 dni po vynechani ms. Mam aj tabletky kt dochadzaju tak aj preto...
@marrysa Normalny lekar ta ma vysetrit vtedy ked mas problemy a nie podla nejakych udajov tyzdnov. ak sa necitis dobre a mas bolesti tak necakaj a skus si spravit co najskorsi termin. prajem ti, nech tentoraz tehotenstvo prebehne bezproblemovo.
@bienennest tak moj lekar je v tom super, lebo ked mas problem mozes prist kedykolvek bez objednania rano a vysetri Ta.... A tych 8-10 dni su cca, keby sa mi nieco nezdalo tak kedykolvek. Dakujem aj ja dufam ze toto tehotenstvo bude bez dovodov na smutok ;)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ano ja som mala ale len ked som sa rychlo pohla alebo kaslala kychla...na pravej strane mas slepe crevo mala by si ist radsej s tym k lekarovi nech si pokojnejsia nech radsej vyluci vsetko nebezpecne...lebo zapal slepeho creva v tehotenstve je problem