Bolesti lonovej kosti a v slabinách počas chôdze

sonia1501
6. jan 2015

Ahojte, hladala som v temach, ci to mate kazda, je toto moje tretie tehotenstvo, vsetky tri kratko po sebe, mam za sebou dve cisarske, caka ma tretie.. Cize viem o com je cele tehot. kedze ho prezivam z roka na rok, aj tato bolest je mi znama, len sa trosku obavam, ked tu citam o potratoch v 20. a viac tt, dost ma boli kost medzi nohami boli ma pri chodzi a dnes uz aj v slabinach citim, uz ked dviham tu pravu nohu, ako by sa mi noha chcela odtrhnut. Ta bolest ide uz z brucha z pravej strany dole az k tym slabinam. Nie je to tak ako tu citam, ze tie kosti bolia ked lezite alebo sa otacate na posteli. Mne je lezmo dobre, aj ked sa otacam, len pri chodzi to boli a pri dvihani nohy. Mam tri male deti, som na ne sama, casto ich dviham, proste nedavam si pozor na seba vobec, aj tazke dviham, lebo ma nebavi vkuse cakat na niekoho, kym mi pomoze. Az tak by sa tie kosti roztahovali, zeby sposobovali taku bolest, ci je to len tou maternicou, ze sa roztahuje? neviem..

zuzinkazuzu
6. jan 2015

ahoj ja som momentalne v 27tyz. ja mam tieto iste bolesti.Ked lezim neboli ked chodim tak ma bolia stehna z vnutornej strany,kosti bude to len roztahovanim, pri rychlo vyskoceni z postele proste pri prudkom pohybe ma chyti krc do podbruska neviem sa v tej chvil ani pohnut ale to pripisujem prvemu cisarskemu rezu a tej jazve.

yarnie
6. jan 2015

Symfyzeolyza?

medinka23
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre