Ahojte,baby prosím vás mali ste niektorá ku koncu tehu že po vyčuraní ked ste išli z wc tak ste mali bolesti v podbrušku akoby menštruačné a išlo to až do krížov...po chvíli to prestane..vždy to mam ked idem z wc
@heln ja to mam prave iba vzdy po vycurani ze ked vstanem z wc strasne bolesti po chvili to prejde a niekedy to je celu noc v kuse a rano zasa nic napr.
@christin33 ahoj... Ja som v 38 tt.. Tiež mám bolesti v podbrušku, ale keď vstanem a idem na wc... A strašne mi tvrdne brucho... Už su to poslickovia podľa mňa... Tiež to potom prejde
@christin33 okrem poslickov to moze byt aj zapal, alebo mykoza nejake. V ktorom tt si? Urcite by som minimalne cinkla dr.
@majulino 37tt a nebude to nič take lebo som bola na porade a uz mi robili aj tie vyteri a vsetko v poriadku
@majulino a prave mna ani neboli ked curam ani nepali nic iba bolesti ked vstanem z wc
@supucka ja som myslela ze poslickovia su tak ze sa to moze opakovat ale nepravidelne..som prvorodicka tak neviem moc
@christin33 tak to bude tym, ze dieta je uz nizko ulozene si myslim. Mna tiez tak pobolieva, ale iba sem tam, pozeram ze rodim iba o par dni skor ako ty.
@majulino no len ja mam tie bolesti dost silne tak cakam ze aj skorej to pride a je mozne ze to moze byt tym ze je nizsie kedze mi padlo uz aj brusko
@christin33 drzim palce, nech este tyzden potiahnete.
@majulino ďakujem
@christin33 ja čakám tretie... Prvé 2 pôrody vyvolavane... Toto tehotenstvo po 10 rokoch Takže ja tiež som zo všetkého zmätená... Sama sa pozorujem...
@supucka ja tiež som zmätena kedze mam stale nejake bolesti ..potom ani neviem kedy to uz budu tie porodne
No a ako často chodis na wc? Možno máš moc plný mechúr a takto ti "zmizne"objem a uvoľní sa miesto a ti to podráždiť až do falošnej kontrakcie. Neviem to inak popísať. Skús chodiť častejšie, aby nebol taký plny
@hipuska praveze chodim casto..hned ako citim ze mi treba tak idem
@christin33 neviem ako to je často. Skús ísť s poloprázdnym. Teda mne toto robilo problém
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Moze ist o kontrakcie. Sleduj ako casto sa to opakuje. Daj si horucu sprchu, ak to prejde, zatial je to len priprava. Ak to neprejde, bude to silniet, tak do porodnice.