Bolesti ku koncu tehotenstva

christin33
22. júl 2020

Ahojte,baby prosím vás mali ste niektorá ku koncu tehu že po vyčuraní ked ste išli z wc tak ste mali bolesti v podbrušku akoby menštruačné a išlo to až do krížov...po chvíli to prestane..vždy to mam ked idem z wc

heln
22. júl 2020

Moze ist o kontrakcie. Sleduj ako casto sa to opakuje. Daj si horucu sprchu, ak to prejde, zatial je to len priprava. Ak to neprejde, bude to silniet, tak do porodnice.

christin33
autor
22. júl 2020

@heln ja to mam prave iba vzdy po vycurani ze ked vstanem z wc strasne bolesti po chvili to prejde a niekedy to je celu noc v kuse a rano zasa nic napr.

supucka
22. júl 2020

@christin33 ahoj... Ja som v 38 tt.. Tiež mám bolesti v podbrušku, ale keď vstanem a idem na wc... A strašne mi tvrdne brucho... Už su to poslickovia podľa mňa... Tiež to potom prejde

majulino
22. júl 2020

@christin33 okrem poslickov to moze byt aj zapal, alebo mykoza nejake. V ktorom tt si? Urcite by som minimalne cinkla dr.

christin33
autor
22. júl 2020

@majulino 37tt a nebude to nič take lebo som bola na porade a uz mi robili aj tie vyteri a vsetko v poriadku

christin33
autor
22. júl 2020

@majulino a prave mna ani neboli ked curam ani nepali nic iba bolesti ked vstanem z wc

christin33
autor
22. júl 2020

@supucka ja som myslela ze poslickovia su tak ze sa to moze opakovat ale nepravidelne..som prvorodicka tak neviem moc

majulino
22. júl 2020

@christin33 tak to bude tym, ze dieta je uz nizko ulozene si myslim. Mna tiez tak pobolieva, ale iba sem tam, pozeram ze rodim iba o par dni skor ako ty.

christin33
autor
22. júl 2020

@majulino no len ja mam tie bolesti dost silne tak cakam ze aj skorej to pride a je mozne ze to moze byt tym ze je nizsie kedze mi padlo uz aj brusko

majulino
22. júl 2020

@christin33 drzim palce, nech este tyzden potiahnete.

christin33
autor
22. júl 2020

@majulino ďakujem

supucka
22. júl 2020

@christin33 ja čakám tretie... Prvé 2 pôrody vyvolavane... Toto tehotenstvo po 10 rokoch Takže ja tiež som zo všetkého zmätená... Sama sa pozorujem...

christin33
autor
22. júl 2020

@supucka ja tiež som zmätena kedze mam stale nejake bolesti ..potom ani neviem kedy to uz budu tie porodne

hipuska
22. júl 2020

No a ako často chodis na wc? Možno máš moc plný mechúr a takto ti "zmizne"objem a uvoľní sa miesto a ti to podráždiť až do falošnej kontrakcie. Neviem to inak popísať. Skús chodiť častejšie, aby nebol taký plny

christin33
autor
22. júl 2020

@hipuska praveze chodim casto..hned ako citim ze mi treba tak idem

hipuska
22. júl 2020

@christin33 neviem ako to je často. Skús ísť s poloprázdnym. Teda mne toto robilo problém

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre