Bolesti krížov počas ležania v 3. trimestri

8. jún 2022

Ahojte, mali ste niektora problem s bolestou krizov pocas lezania ? Cez den ked sedim tak v pohode, aj pocas chodye , ale v noci sa stale budim na bolest krizov , takze kazdu pol hodinu sa musim prehodit na druhy bok :( Vobec sa kvoli tomu nevyspim ...Cvicim trochu aj gravid jogu, ale vyzera ze sa to nezlepsuje...

ailiba
8. jún 2022

To je normalne... Uz ta stale nieco bude boliet, nez porodis. Mna tiez bolia krize. Aj v prvom tehu to tak bolo. Treba vydrzat👍

autor
8. jún 2022

@ailiba no ja chapem ze bolesti krizov su v tehu normalne, len mi to pride divne ze iba pocas lezania bolia...a rada by som sa aj vyspala este do porodu, tak mozno keby ma niekto nejaku zazracnu radu potesim sa 🙂

leuska1991
8. jún 2022

To mam uz dlho...nespim ani. Ale uz len tyzden a pol do terminu,vydrzim uz. Musim. Jedine porod pomoze,drzim palce🥰

ailiba
8. jún 2022

Prave v noci bolia najviac... Aspon mna tiez. Ked som dlhsie v jednej polohe. Ale mozno ta potesim. Neviem v kolkom tyzdni si, ale posledny mesiac ma uz nebolia... No zas neviem spavat kvoli inému🤷‍♀️. Ale neviem co ti poradit. Iba ak masaz od partnera. Nic ine mi nepomohlo. Ja viem, je to velmi neprijemne... Drz sa👍

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre