Ahojte, potrebovala by som poradiť. Pred týždňom mi dr.zistila nedostatok vápnika a bielkovín v krvi. Nakázala zvýšiť príjem mliečnych výrobkov. Celé to začalo tým, že mi začali pripúchať nohy, niekedy dosť. Posledné dni sa mi ale pridružila aj bolesť kĺbov prstov rúlk. Máte s tým, prosím, nejaké skúsenosti? Je to v tehotenstve normálne? Pomáha nato niečo? Prejde to po pôrode?
@nijka Toto som mala aj ja, boleli ma klby ruk a noh, ale iba male. V 9. mesiaci som neudrzala nic tazsie a kym som rozchodila dohy tak to bolo aj 10 minut. Strasna bolest. Po porode som bola v NURCH v Piestanoch, spravili mi kompletne reumat. vysetrenie a nezistili nic. ono to postupne ustupovalo ale este aj teraz po 3 rokoch neudrzim plny hrniec, pri takej vacsej zatazi to stale boli. Kamoska to ma tiez, asi je to "normalne".
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, ja mam ten isty problem, v noci sa budim na to, ze nemam prsty :DDD ale dr vravel, ze v tehotenstve je to normalne.