Bolesti intímnych partií. Z čoho to môže byť?

baska259
1. dec 2010

mam bolesti susky....na dotyk ma neboli iba ked chodim.neviem z coho by to mohlo byt...mam rizikove tehotenstvo....neviete preco???uz 2 den ma to trapy... ☹

bellugia
1. dec 2010

Presne toto trápi aj mňa. Ono to trvalo pár dní, rôzna intenzita. A najhoršie pri chôdzi... Taká divná bolesť.. A človek nevie, skade a čo to je... Niekde som čítala, že je to od toho, že sa to tam nejako dole uspôsobuje a rozťahuje. Hm... Tak to ma ukľudnilo. A dnes to napríklad necítim. Ale netreba robiť prudké a rýchle pohyby. Pekne pomaličky... 😅

martinex
1. dec 2010

to vas dievcata boli lonova kost...ja mam s tymto problem uz od 16tt... ale po porode to hned prejde...bohuzial sa s tym neda nic robit,akurat sa setrit a hlavne sa vyhybat schodom a co najviac lezat..pozor ked si chcete cupnut-aby ste sa este postavili 😀

alexandrah
1. dec 2010

ahoj, obcas to boli aj mna, asi je to normalne.

feb13
2. dec 2010

Mozes sa ukludnit, bude ta to trapit az do porodu a dovtedy to bude stale horsie a horsie 😉 to sa mala panva roztahuje ako sa pripravuje na porod, rozostupuju sa kosti ale tyka sa to aj makkych struktur a ku koncu uz boli naozaj vsetko 😒

elka74
2. dec 2010

ahoj. ja som v poslednom mesiaci chodila pomaly a "kačacím" krokom inak sa nedalo. tá bolesť bola príšerná. som 4 mesiace po a ešte stále ma občas bolí, hlavne ked chodím dlho a pri čupnutí a predklone.. 😒

mamkaivka
2. dec 2010

si v34tt je to normálne, že ťa to bolí, organizmus sa pomaly pripravuje na dôležitú úlohu -pôrod. Niektoré ženy s tým majú problém iné nie. Si na rizikovom tehotenstve ak máš laboratórne výsledky aj gynekol. nález v norme ničoho sa neboj, po pôrode to prejde.

katecameron
2. dec 2010

bolelo ma to este rok po porode takze to nieje pravda ze po porode to prestane ale kedze sa jedna o prve dieta tak mozno teba to tak dlh boliet nebude mna pri prvom vobec tieto lonove kosti neboleli

pami2
6. dec 2010

baby je normalne, ze ta lonova kost ma boli obcas uz teraz v 17tt?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre