mam bolesti susky....na dotyk ma neboli iba ked chodim.neviem z coho by to mohlo byt...mam rizikove tehotenstvo....neviete preco???uz 2 den ma to trapy... ☹
to vas dievcata boli lonova kost...ja mam s tymto problem uz od 16tt... ale po porode to hned prejde...bohuzial sa s tym neda nic robit,akurat sa setrit a hlavne sa vyhybat schodom a co najviac lezat..pozor ked si chcete cupnut-aby ste sa este postavili 😀
ahoj, obcas to boli aj mna, asi je to normalne.
Mozes sa ukludnit, bude ta to trapit az do porodu a dovtedy to bude stale horsie a horsie 😉 to sa mala panva roztahuje ako sa pripravuje na porod, rozostupuju sa kosti ale tyka sa to aj makkych struktur a ku koncu uz boli naozaj vsetko 😒
ahoj. ja som v poslednom mesiaci chodila pomaly a "kačacím" krokom inak sa nedalo. tá bolesť bola príšerná. som 4 mesiace po a ešte stále ma občas bolí, hlavne ked chodím dlho a pri čupnutí a predklone.. 😒
si v34tt je to normálne, že ťa to bolí, organizmus sa pomaly pripravuje na dôležitú úlohu -pôrod. Niektoré ženy s tým majú problém iné nie. Si na rizikovom tehotenstve ak máš laboratórne výsledky aj gynekol. nález v norme ničoho sa neboj, po pôrode to prejde.
bolelo ma to este rok po porode takze to nieje pravda ze po porode to prestane ale kedze sa jedna o prve dieta tak mozno teba to tak dlh boliet nebude mna pri prvom vobec tieto lonove kosti neboleli
baby je normalne, ze ta lonova kost ma boli obcas uz teraz v 17tt?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Presne toto trápi aj mňa. Ono to trvalo pár dní, rôzna intenzita. A najhoršie pri chôdzi... Taká divná bolesť.. A človek nevie, skade a čo to je... Niekde som čítala, že je to od toho, že sa to tam nejako dole uspôsobuje a rozťahuje. Hm... Tak to ma ukľudnilo. A dnes to napríklad necítim. Ale netreba robiť prudké a rýchle pohyby. Pekne pomaličky... 😅