Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť niečo na bolesť hlavy? Pijem medovkový čaj ale moc nezaberá a Paralen si nedávam. Už tretí deň v kuse ma bolí hlava a neviem si pomôcť.
@slavicka97 paralen alebo Pastense esenciálny olej 🙏 moja zachrana na 4 mesiace😅
@slavicka97 mne pomahal studený obklad na čelo (namočený malý uterak alebo utierka v studenej vode)
Magnezium 2x denne silna.cierna kava litre.a.litre vody cerstvy vzduch a ked uz nic tak.ozaj len ten paralen.
@slavicka97 nohy do najhorucejsej vody, akú vydržíš a ľadový obklad na čelo (spánky, zátylok, podľa toho, kde ťa bolí)
Daj si paralen. Ta bolest je pre dieta horsia ako liek.
@slavicka97 mne tiez pomaha studeny obklad na celo. Este som citala ze baby si potieraju spanky Alpou, ale osobnu skusenost nemam
Brufen je kontraindikovaný iba v 3. trimestri. Pokiaľ si v 1. alebo 2. a je to akútne (resp. ak ti paralen nezaberá), tak si môžeš dať niečo s účinnou látkou ibuprofén.
A ak sa ti podarí zbaviť sa tej bolesti, tak potom treba dodržiavať preventívne opatrenia (nohy v teple, dostatok tekutín, dostatok pestrej stravy, čerstvý vzduch, pohyb...).
Niekedy bolí hlava napríklad kvôli pripuchnutej sliznici v nose a nedostatku kyslíka, niekedy z ucha alebo zubu... Skús nájsť príčinu, aby si tomu vedela aspoň počas tehotenstva efektívne predchádzať.
@slavicka97 ďakujem za všetky rady a tipy keď to znova na mňa príde budem skúšať .... Moc do seba lieky pchať nechcem ale ak už nebude iného východiska tak si dám aj ten Paralen
@slavicka97 mňa bolí hlava denne už asi 2 tyždne,dávam si jedine Magnerot a začala som železo lebo mám anémiu miernu
@slavicka97 mne dosť pomohla káva.. vždy som kávu pila ale potom mi v tehotenstve prestala chutiť až raz som dostala chuť a v ten deň ma aj hlava bolela a zrazu bolo po bolesti 😀
@slavicka97 daj si paralen aj dva
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@slavicka97 paralen alebo pretrpieť.