ahojte. posledne dva dni som si sla lahnut okolo tej 5 vecer a po prebudeni ma zacala boliet hlava, prave ucho ako pri prievane .. to iste bolo ak vcera a je mi zle ako na vracanie ale to ma tak nes*rie ako ta hlava. su to bolesti skoro ako pri migrene . neskutocne mi tam tlakuje a mam pocit ze mi ju roztrhne .. je to v tehu bezne alebo to bude neco ine ?
Aj mna obcas rozboli hlava po dennom spanku, trochu pomaha ako prevencia poriadne sa napit pred spanim. Pre teba ako tehotnu mozno radsej cez den nespat a ist skor spat vecer.
tak ja sa pridavam, neexistuje aby som si poobede ci podvecer na hodinku zdriemla.. po prebudeni mi prudko klesne tlak, rozbusi srdce a vysoky tep a hlava mi ide explodovat.... 😖 😖 😖 😖
To je prudkým znížením tlaku. Skús si dať hneď po vyspatí čierny čaj a niečo sladké.
@belasy_motylik ja som citala niekde ze cierny caj v tehu by sa nemal tak ako teraz? .
@matikeks záleží od toho, či máš problémy s vysokým tlakom. Čierny čaj /zelený tiež/ obsahuje kofeín, tak pravdepodobne preto, pravdaže kto problémy s tlakom nemá, príp. ho vypije po nárazovitom klesnutí tlaku a pod by problémy s ním podľa mňa nemal mať. Záleží tiež od doby vylúhovania a pod.
Ahoj..ak môžem poradiť,pridám sa k názoru,že pohár čistej vody pomáha..niekedy tá bolesť môže vyrážať kvôli záťaži chrbtice,takže ako prevencia je dobrá masáž v tehotenstve..pomáha to aj na bolesti medzi lopatkami a v krížovej časti..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
je to migrena.aj ja ju mavam po dennom spanku.nesmiem si cez den lahnut,inak mi ide hlavu roztrhnut.aj ked som bola tehu,som to mala ☹