Bolesti chrbta v 5. týždni

bibix25
31. dec 2015

Ahojte chcela by som vas poprosit o radu. Som asi v 5tt tehotenstva, k lekarovi idem az buduci tyzden. No posledne dva dni ma zacina strasne boliet chrbat. Dnes rano som sa prebrala na velku bolest chrbtice. Sadla som si a bolesti pokracovali, mala som problem aj dychat aby to nebolelo. Dotackala som sa na wc a utriet sa bol heroicky vykon 😡 Vratila som sa do postele a uz asi hodku sedim a nehybem sa. Bolesti sice mam ale je to aspon o malicko lepsie. Vsade som sa tu docitala o bolesti v krizoch, mna nebolia krize, ale chrbat asi niekde vyssie nez krize, niekde v strede. Mala som pocit akoby mi az miechu alebo nerv pricvikavalo. Neviem co to bolo. Z nicoho ineho ma to nema preco boliet, nic take namahave som nerobila. Mala ste niektora podobny problem? Plus co vsetko ma este bolieva: podbrusko, prsia, nohy, zaludok... Spavam iba par hodin, bo rano sa velmi skoro zobudzam (co ja som byvala vzdy velky spac). Nastastie mi nebyva zle a nevraciam (zatial 😃). Inak sa citim celkom fajn 😊

bibix25
autor
31. dec 2015

Zabudla som napisat ze cez den fungujem normalne, chrbat ma neboli. Tie najvacsie bolesti mam v noci a ked sa zobudim. Potom to pomalicky ustupuje. No ale dnes rano to bolo strasne!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre