Bolesti chrbta a podbruška v 16. týždni

3. aug 2022

Ahojte, dnes rano som sa zobudila s bolestami krizov, po chvilke sa pridala aj bolest podbruska a nafuknute brucho. K veceru mi vystrelovala bolest do lytka a celej pravej nohy. Stretli ste sa s niecim podobnym? V piatok rano idem na poradnu, som v 16tt.

Zdoraznujem, ze nejde o ziadne krce ani ukrutne bolesti. Normalne som v praci fungovala. Bolest krizov skor pripominala pretazenie po cviceni (ja necvicim). Suvisia tieto stavy s roztahovanim maternice? Nechcem panikarit ani sa stresovat. Samozrejme, ze ak by sa bolesti stupnovali, letim na pohotovost hoci aj o stvrtej rano. Dakujem!

01matrioska
4. aug 2022

Dobrý deň, ak nemáte žiadne iné komplikácie (výtok, krvácanie), povedala by som, že je to v poriadku. Smiem sa spýtať, či užívate nejaké lieky alebo vitamíny? Inak na bolesti krížov, ktoré sa budú stupňovať, je výborný borievkový krém, alebo tymiánový krém (ten ešte aj pomôže v tehotenstve ak sa vám pridruží nejaké "klasické" ochorenie ako nádcha, kašeľ a pod. Mňa v oboch tehotenstvách zrádzal bedrový kĺb a koleno pod ním, toto mi pomohlo. Prajem všetko dobré.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre